Alin Oprea a încheiat divorțul. Problema de 1 milion de euro pe care o are acum cu fosta soție EXCLUSIV

Alin Oprea a încheiat divorțul. Problema de 1 milion de euro pe care o are acum cu fosta soție EXCLUSIV
Alin Oprea a încheiat divorțul. Problema de 1 milion de euro pe care o are acum cu fosta soție EXCLUSIV

Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, este din nou un bărbat liber: ”Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească”, ne-a spus artistul.

Alin Oprea a încheiat divorțul. Problema de 1 milion de euro pe care o are acum cu fosta soție

Tot în exclusivitate pentru impact.ro, cântărețul, aflat acum pe litoral, unde are zeci de spectacole, ne-a vorbit și despre partajul cu fosta soție, Larisa, privind averea familiei, în valoare de un milion de euro:

”Nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” în stil mafiot  și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil”.

Alin Oprea este din nou un bărbat liber! Referitor la divorțul încheiat recent, dar și la partajul pe averea familiei, de un milion de euro, solistul trupei ”Talisman” a făcut declarații, în exclusivitate, pentru impact.ro:

”Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate.

Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot”, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție.

Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil”, a spus artistul pentru impact.ro.

Alin a luat-o de la zero, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile bancare. Vara aceasta îi merge foarte bine, pe plan financiar, având plină agenda de concerte:

”Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe “nisip mișcător”, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, ne-a mai declarat artistul.

Alin Oprea este optimist privind viitorul și consideră că toate necazurile care s-au ținut lanț în ultima vreme sunt doar lecții de viață:

”Uneori trebuie să cazi, pentru a te trezi la realitate, dar mai ales să îți dovedești că poți deveni și mai puternic decât ai crezut vreodată că se poate”.

 Partaj de un milion de euro cu fosta soție

Foștii soți Alin și Larisa Oprea au de împărțit mai multe apartamente, vila în care și-au consumat căsnicia, situată într-o clădire de patrimoniu, și bani. Mai pe scurt, o avere de un milion de euro:

”Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani.

Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, povestea Alin Oprea, în timpul divorțului.

Și-a refăcut viața alături de Medana: ”A fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul”

Alin Oprea și-a refăcut viața sentimentală, alături de Medana, pe care o consideră marea dragoste. Recent, artistul i-a făcut femeii iubite o declarație emoționantă, prin intermediul impact.ro:

”Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea.

Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor.

Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea. Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte

și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul.

Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit”, ne-a spus Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI