Alin Gălățescu nu vrea să îl uite pe Răzvan Ciobanu. Care e motivul

Alin Gălățescu nu vrea să îl uite pe Răzvan Ciobanu. Care e motivul
Alin Galatescu nu vrea sa il uite pe Razvan Ciobanu. Care e motivul

În aprilie 2019, în perioada sărbătorilor pascale, Răzvan Ciobanu își pierdea viața într-un teribil accident de mașină. Dispariția sa a lăsat un gol imens în inimile familiei, apropiaților și fanilor regretatului creator de modă. Bunul său prieten, Alin Gălățescu, îi duce moștenirea mai departe. Cum vrea ca românii să și-l amintească pe fostul jurat de la Bravo, ai stil!.

De ce nu vrea Alin Gălățescu să-l uite pe regretatul Răzvan Ciobanu

Alin Gălățescu regretă și acum moartea prietenului său, Răzvan Ciobanu, considerat un adevărat geniu al modei în România.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei Ego, criticul de modă a vorbit despre răposatul designer și despre felul în care și-ar dori ca oamenii să-i ducă memoria mai departe.

„Mi se pare firesc (n.r. – să îi ducă memoria mai departe), a fost o emblemă pentru moda românească și un bun prieten, îl știu de la 16 ani.

Cred că anumiți oameni chiar își merită un loc într-un pseudo-panteon al istoriei respectiv, Cătălina Buzoianu în scenografie, la fel o să fie, sper, cât mai târziu, Doina Levința în scenografie și modă.

Chiar dacă el era mult mai tânăr, sunt niște oameni care au creat și au avut de transmis ceva autentic.”, a explicat criticul de modă Alin Gălățescu, excluvis pentru ego.ro.

„A avut niște colecții revelatoare când moda românească dormea!”

Întrebat cum și-ar dori ca oamenii să și-l amintească pe Răzvan Ciobanu, Alin Gălățescu a pus în evidență talentul, bunătatea, inteligența și calitățile artistice care l-au consacrat pe regretatul creator de modă care a revoluționat fashion-ul în România.

„În primul rând, ca un excelent designer. A avut niște colecții revelatoare când moda românească dormea, adică prin anii ’90. În al doilea rând, ca pe un om care știa ce înseamnă luxul, dar în sensul bun al acestui termen. Era un personaj care avea rasă și era un prieten foarte bun.

Era cald și era genul acela de prieten pe care dacă nu îl vezi 10 ani, când te întâlnești cu el era ca firesc, ca și cum l-ai fi lăsat ieri după ce ai terminat prânzul. Au fost multe momente frumoase.

Am ținut cel mai mult la show-urile pe care le făcea. Dacă cineva a știut să facă show-uri în țara aceasta…eu, că asta fac, Cătălin Botezatu, pentru că este chiar pasionat de treaba aceasta, și Răzvan Ciobanu. Avea niște show-uri fabuloase.

Țin minte un show la Sala Sporturilor din Floreasca, a fost fantastic. La show-urile de la Iași avea colecții-revoluție, o colecție punk năucitoare, o colecție dark, cu niște pantofi cu un toc atât de mare încât se transformau în pantofi balerină.

La un moment dat, el organiza niște serate în care își prezenta viziunea asupra parfumurilor și a diferitelor item-uri ale sezoanelor respective.”, a completat criticul pentru sursa citată.