Ce a apărut la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la accidentul oribil în care și-a pierdut viața

Ce a apărut la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la accidentul oribil în care și-a pierdut viața
Ce a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, la 3 ani de la accidentul oribil in care si-a pierdut viata

Peste câteva luni se împlinesc 3 ani de la moartea fulgerătoare a regretatului designer Răzvan Ciobanu. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” și-a pierdut viața în urma unui accident rutier cumplit, în preajma sărbătorilor pascale din 2019. Ce se poate vedea la mormântul creatorului de modă astăzi, la 3 ani de la tragedie.

Gestul frumos al apropiaților lui Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la moartea designerului

S-au dus aproape 3 ani de când Răzvan Ciobanu a plecat în lumea celor drepți, deși, pentru părinții și prietenii săi, timpul s-a oprit în loc în ziua aceea fatidică. Chiar dacă a murit subit, în 2019, la numai 43 de ani, oamenii nu l-au uitat pe creatorul de modă.

Drept dovadă, la locul accidentului regretatului designer, prietenii și localnicii au pus o placă de marmură pe care au scris câteva versuri emoționante, în onoarea lui Răzvan Ciobanu.

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…”, sunt câteva dintre versurile pline de emoție și sentiment scrise de apropiații lui Răzvan Ciobanu, pe piatra sa mortuară.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe data de 29 aprilie 2019, la vârsta de 43 de ani, într-un teribil accident rutier. În a doua zi de Paște, regretatul designer a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și a intrat într-un copac, la intrarea în comuna Săcele.

Răzvan Ciobanu, bătut de fostul său iubit?

Cu ceva timp înainte ca Răzvan Ciobanu să-și găsească sfârșitul, designerul fusese implicat într-un scandal violent cu fostul său iubit, medicul Marius L. Regretatul creator de modă declarase, acum câțiva ani, că fostul său partener a devenit agresiv cu el, apelând la forța brută pentru a se face înțeles.

„Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el.”, povestea la momentul respectiv regretatul designer Răzvan Ciobanu.

După moartea fostei vedete de la Kanal D, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a suferit cumplit. Medicul a fost alături de familia și prietenii regretatului creator de modă și a ales să-și ia rămas bun de la partenerul său, chiar dacă cei se despărțiseră cu puțin timp înainte de tragicul accident din 2019.