Alimentul preferat al Mihaelei Rădulescu. Îl consuma extrem de des: ‘Era ăla proaspăt, roz’

Alimentul preferat al Mihaelei Rădulescu. Îl consuma extrem de des: ‘Era ăla proaspăt, roz’
Alimentul preferat al Mihaelei Radulescu. Il consuma extrem de des ‘Era ala proaspat, roz’

Mihaela Rădulescu, la cei 52 de ani, arată perfect! Are o siluetă de invidiat și este foarte atentă la ce mănâncă. Cu toate astea, nu se poate abține de la alimentul său preferat. Vedeta dezvăluie că se înfruptă din această delicatesă foarte des, deși știe foarte bine că îi pune în pericol talia de viespe.

De la ce nu se poate abține Mihaela Rădulescu. Este o bunătate!

Frumoasa moldoveancă nu mai are nevoie de prezentare. Este o femeie care acordă foarte multă importanță aspectului fizic. Mihaela ține cont de ce mănâncă, pentru a arăta cât mai bine. De aceea, preferă să mănânce cât mai sănătos și natural. Atunci când o privești, vedeta pare că are un stil alimentar extrem de strict.

În realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Jurata de la „Masked Singer România” (PTO TV) are o plăcere vinovată, pe care nu o poate refuza niciodată. Vedeta de televiziune a recunoscut care este alimentul ei preferat. Îl consuma destul de des în tinerețe, deși nu este tocmai sănătos. Este vorba despre parizer.

„Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ală proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă.

Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. M-am surprins mâncând mult mai vegetarian, dar eu nu sunt extremistă, nu îmi place să zic că sunt de mâine vegetariană.  Mănânc foarte multe legume și fructe, mănânc oarecum sănătos, mănânc destul de cumpătat în sensul că nu mănânc mult nici din lucrurile care îmi plac, dar mănânc dulciuri, mănânc de toate”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru EVZ.

Vedeta poftește la alimente mai puțin sănătoase

Prezentatoarea TV recunoaște că, atunci când revine în România, poftește fix la alimentele care sunt cele mai nesănătoase, adevărate bombe calorice. Deși știe că trebuie să tragă din greu la sala de fitness pentru a da kilogramele acumulate după un răsfăț culinar, fosta iubită a lui Dani Oțil nu se poate abține de la sandvișul cu parizer și muștar din ăla românesc.

„Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. E o chestie pe care nu o pot controla și nici nu vreau să o controlez pentru că e o plăcere pe care mi-o fac.

Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține. Sunt plăcerile mele, iar eu cred mai tare într-un metabolism sănătos susținut și de plăceri, nu numai de restricții”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă mai sus menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI