Alimentul nesănătos pe care Iulia Vântur îl mânăncă noaptea. Nu se gândește la siluetă

Alimentul nesănătos pe care Iulia Vântur îl mânăncă noaptea. Nu se gândește la siluetă
Alimentul nesanatos pe care Iulia Vantur il mananca noaptea. Nu se gandeste la silueta

Iulia Vântur este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase românce. Celebra vedetă locuiește de aproximativ 10 ani de zile în India, alături de iubitul ei, Salman Khan, acolo unde și-a construit o carieră de succes în industria muzicală. Silueta sa impecabilă i-a făcut pe mulți să se întrebe cum se menține în formă. Ce aliment nesănătos ar consuma blondina în fiecare seară.

Ce mănâncă Iulia Vântur în fiecare seară

La aproape 42 de ani, Iulia Vântur pare să fi descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe. Iubita lui Salman Khan arată senzațional și se laudă cu un chip de păpușă și o siluetă de adolescentă, care stârnesc admirație și invidie, deopotrivă, din partea femeilor.

Iulia Vântur este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, precum și proiectele sale profesionale extrem de solicitante.

Deși este mereu pe drumuri, fiind ocupată în turnee, Iulia Vântur își găsește timp să se întoarcă la cei dragi, acasă, și la micile sale plăceri. De altfel, șatena a mărturisit că un aliment nesănătos pe care-l consumă în fiecare seară îl reprezintă pufuleții, un obicei pe care-l păstrează din copilărie.

„Părinții și oamenii dragi mie…știi cum e. Omul sfințește locul! Mai sunt anumite momente în care mi-e dor să ies în parcul în care ies de obicei, să mănânc anumite chestii…am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie.

Îmi place să mănânc pufuleți și să stau la mine, pe canapea. Asta este cea mai mare relaxare! Pufuleții ăia clasici, ăia care n-au niciun gust.”, a declarat Iulia Vântur, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Iulia Vântur și-ar dori să susțină un concert în România

Recent, Iulia Vântur a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii, acolo unde se bucură de un imens succes pe piața muzicală.

Deși s-a simțit extrem de apreciată pe meleagurile americane, fosta vedetă de la PRO TV mărturisește că unul dintre visurile sale cele mai arzătoare este să cânte pentru publicul din România.

„Recompensa cea mai mare pentru mine, ca impact emoțional, ar fi să cânt pentru publicul din România. Nu mi-am făcut niciun plan. Totul a fost, cumva, pe nepusă masă pentru mine. Probabil că, la un moment dat, mi-aș dori ca publicul din România să fie alături de mine”, a completat frumoasa artistă pentru sursa citată.