Alimentul care te ajută să dai jos și 2 kg pe zi. Atenție: ce ai voie să mănânci, de fapt

Alimentul care te ajută să dai jos și 2 kg pe zi. Atenție: ce ai voie să mănânci, de fapt
Alimentul care te ajută să dai jos și 2 kg pe zi. Atenție ce ai voie să mănânci, de fapt

Dacă vrei o schimbare înainte de sărbători și îți dorești să scapi de câteva kilograme o poți face rapid. Ce ai voie să mănânci în zilele de „dietă”? Trebuie să respecți puține reguli, iar rezultatele nu vor întâzia să apară.

Alimentul care te ajută să slăbești rapid. Poți să dai jos și 2 kg/zi

Alimentul te ajută să dai kilogramele care-ți îngreunează viața se regăsește în dieta japoneză. Trebuie totuși să ai grijă să acumulezi cantitatea zilnică de vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, sodiu, fier, zinc, cupru și mangan. Japonezii sunt fanii acestei diete rapide și o folosesc deseori când vor să facă o schimbare.

Pare incredibil și unii medici nutriționiști nu sugerează oamenilor care doresc să mențină un stil de viață astfel, fiind recomandat celor care vor să slăbească puțin. Poți să pierzi chiar și 2 kilograme pe zi cu această opțiune, iar 5 zile sunt sificiente pentru a ajunge la silueta dorită și a nu suprasolicita organismul să se hănească în felul acesta. Detaliul care e atât de special este ceaiul roșu, considerat de popor drep un elixir miraculos.

  • Dacă ai anemie sau ulter NU trebuie să apelezi la această dietă! De asemenea, nici dacă suferi de vreo boală cronică. Nu e indicat nici să depășești 5 zile cu acest stil alimentar, dar dacă totuși dorești maximum e de două săptămâni.

„Se recomandă a se bea patru căni”

„Pentru cura de slăbire (asociată curelor de sănătate) se recomandă a se bea patru căni de ceai roșu, în fiecare zi, la micul dejun, prânz, cină şi gustări. Iată şi care sunt alimentele permise pe perioada acestei diete: produsele lactate, cerealele şi pastele integrale, orezul, peştele, carnea slabă (vită, pui, curcan) legumele şi fructele, ouăle, nucile şi seminţele. Alimentele interzise sunt următoarele: preparatele fast-food, dulciurile, snacks-urile şi băuturile carbogazoase, grăsimile, prăjelile, bananele sau strugurii. După cele 5 zile de dietă, se recomandă a se bea în continuare câte o cană de ceai pe zi, chiar și două, fără alte restricții alimentare însă”, arată equis.ro.

Meniu zilnic

Micul dejun – O ceaşcă de ceai roşu cu suc proaspăt de portocale şi o felie de pâine integrală sau două batoane de musli.
Prânz – O salată de orez, o salată de paste rece sau orez cu legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.
Gustare – O ceaşcă de ceai roşu
Cină – Un bol cu supă de orez, supă sau ciorbă de legume, o porţie de peşte la tavă cu legume sau pui la grătar, o salată de legume, un fruct şi o ceaşcă de ceai roşu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI