Alimentele care te scapă de greață imediat. Remediul care te va face bine în câteva minute

Alimentele care te scapă de greață imediat. Remediul care te va face bine în câteva minute
Alimentele care te scapa de greata imediat. Remediul care te va face bine in cateva minute

Atunci când te confrunți cu stări de rău, greață și amețeli, simți că nu mai ești în stare să faci nimic productiv, motiv pentru care vrei doar să zaci în pat și să te odihnești preț de câteva ore. Internauții au descoperit care sunt alimentele care te scapă de senzația de greață. Le ai și tu în bucătărie sau cămară.

Alimente care te scapă de greață și vărsături

Fie că ai petrecut mult prea mult într-o seară în care au fost implicate băuturi alcoolice sau ai un stomac sensibil, senzația de greață apare atunci când organismul încearcă să ne transmită un anumit mesaj.

Specialiștii sunt de părere că trebuie să încerci să consumi anumite alimente, atunci când te simți rău. În primul rând, biscuiții și sărățelele ajută la absorbirea acidului gastric și reduce senzația de regurgitație.

Citește și Alimentele care îi afectează grav pe copii. Ce spune ultimul studiu al specialiștilor

Lămâie

Fără îndoială, lămâia este cel mai renumit remediu împotriva grețurilor si a varsaturilor. Este recomandat să mănânci o lămâie tăiată în felii subțiri. În cazul în care nu suporți gustul acru, funcționează la fel de bine dacă miroși câteva feliuțe.

De asemenea, pune zeamă de lămâie în puțină apă și bea amestecul. Rezultatele vor fi imediate. Poti încerca și dropsuri cu aromă de lămâie, atâta timp cât nu au zaharuri adăugate.

Biscuiți

În cazul în care nu ai biscuiți la îndemână, poți opta pentru o felie de pâine prăjită sau alte alimente ce conțin amidon. De asemenea, un truc genial este să bei o jumătate de pahar dintr-o băutură carbogazoasă. Acidul îți va opri senzația de greață.

Un alt aliment care te ajută să scapi de senzația de greață este ghimbirul, indiferent că-l administrezi sub formă de capsule, pudră sau ceai, acest aliment iute te ajută în lupta cu vărsăturile.

Citește și Alimentele care țin muștele departe de casa ta. Nu te vor mai enerva toată vara

Ghimbir

De altfel, ghimbirul este un remediu perfect pentru persoanele care au rău de mașină sau mișcare, precum și femeile însărcinate. În loc să iei pastile de la farmacie, poți încerca acest truc naturist.

Supă de pui

Sigur ți-a spus mama ta, atunci când erai copil, că supa de pui strecurată ajută să scapi de senzația de greață. Ei bine, acesta trebuie consumată fără verdețuri sau alte ingrediente care o fac greu de digerat. Strecoar-o și așa vei obține toate substanțele nutrivite necesare organismului tău.