Alimentele care îți prelungesc viața. Ce nu a mâncat un bărbat în ultimii zeci de ani

Alimentele care îți prelungesc viața. Ce nu a mâncat un bărbat în ultimii zeci de ani
Alimentele care îți prelungesc viața. Ce nu a mâncat un bărbat în ultimii zeci de ani

Potrivit OMS, speranța medie de viață în zilele noastre este de aproximativ 72 de ani. Trebuie să știți ce vă poate afecta sănătatea și procesul de îmbătrânire într-un mod pozitiv și negativ. Astfel vă puteți schimba obiceiurile zilnice. Poate să nu mai consumați anumite alimente, cum ar fi carnea roșie, așa cum a făcut Bernando LaPallo?

Alimentele care îți prelungesc viața

Desigur, stilul de viață joacă un rol foarte important în longevitate, deoarece scopul nu este să trăiești pentru a trăi, ci să duci o viață de calitate. Bernando LaPallo S-a născut în 1901 și a murit în 2015. Bernando LaPallo și-a atribuit viața lungă unei alimentații sănătoase. ”Oamenii mă întreabă ce faci ca să fii atât de tânăr. Ei bine, ai auzit vechea zicală: tu ești ceea ce mănânci.”, a spus Bernando LaPallo.

Bernando LaPallo a spus că longevitatea sa se datorează consumului de multe legume și fructe organice, evitând bineînțeles alimentele procesate și alimentele rapide care sunt foarte la modă în zilele noastre. El a împărtășit cu mare mândrie care erau alimentele esențiale pentru a trăi mai mult.

Alimentele care îți prelungesc viața. Ce nu a mâncat un bărbat în ultimii zeci de ani
Bernardo LaPallo a avut toată viața o dietă sănătoasă

În același timp, Bernando LaPallo mergea mult pe jos  în fiecare zi și, după acea plimbare, pregătea sucuri din legumele sale preferate, printre care sfeclă, varză, spanac, morcov și broccoli. Smooth-ul său preferat a fost sucul de portocale cu o banană coaptă, însoțit de afine și o linguriță de pastă de usturoi, care a fost preparată de el însuși cu puțin ulei de măsline. Toate aceste ingrediente au mari beneficii pentru sănătate. Desigur, tot ceea ce a folosit LaPallo a fost natural.

Cele 5 alimente esențiale pentru a avea o viață de calitate

1. Bernando LaPallo aveape masă Miere

Aceasta are proprietăți antibacteriene, antiseptice, antifungice și ceva ce nu poate fi lăsat niciodată în urmă: antioxidanți. Pentru toate acestea, mierea este un aliment esențial pentru a trăi mai mult, ajută în multe condiții din corpul nostru și ne oferă mai mulți ani și calitate.

2. Bernando LaPallo folosea Scortișoara

Scorțișoara a fost întotdeauna foarte utilă pentru a ajuta persoanele cu diabet zaharat, pentru a preveni cancerul și a opri artrita. Dar este, de asemenea, bogat în magneziu, calciu și fibre și a fost folosit de mii de ani ca condiment de aromă și pentru uz medicinal în multe culturi din întreaga lume.

3.Bernando LaPallo mânca Usturoi

S-ar putea să vă fie greu să o adăugați la majoritatea preparatelor pe care le preparați de obicei. Știai însă că usturoiul ajută la prevenirea cancerului? În plus, îți detoxifică corpul, servește pentru tratarea unor afecțiuni precum durerea de dinți și chiar tusea. Prin urmare, nu excludeți usturoiul din dieta dumneavoastră. Folosiți-l pentru a vă prelungi anii de viață.

4. Bernando LaPallo folosea Uleiul de măsline

Este foarte bogat în grăsimi naturale, prin urmare vă va menține creierul și inima sănătoase și în condiții optime. În același timp, previne deteriorarea cognitivă și riscurile bolilor cardiovasculare, făcându-l unul dintre cele mai importante alimente pe care nu ar trebui să le scoți niciodată din dietă pentru longevitate.

5. Bernando LaPallo adora Ciocolata

Forma inițială, nealterată de ciocolată, cacao, derivată din copac, Theobroma cacao, este un aliment excelent care ne poate menține sănătoși chiar și atunci când ne predăm aromei sale delicioase. Este plin de flavonoide derivate din plantă, pline de antioxidanți, componente antiinflamatoare și ingrediente care fac tot felul de funcții incredibile pentru corpul și mintea noastră.

Bernando a confirmat că nu s-a îmbolnăvit nici măcar într-o zi din viață. În afară de mâncarea alimentelor menționate mai sus, el a urmat sfatul tatălui său.

”Mi-a spus să nu mănânc carne roșie, mi-a spus să stau departe de ea și nici să nu mănânc hot dog, chipsuri etc. Unele alte obiceiuri sănătoase pe care le-am inclus erau mersul dimineața, jocul de dame și rezolvarea de cuvinte încrucișate. Îmi amintesc lucrurile pe care mi le-a spus tatăl meu când aveam 8 ani.”, obișnuia să spună Bernando LaPallo.