Alimentele care îi fac pe bărbați mai potenți. Toți românii le au în bucătărie, de fapt, dar le evită

Alimentele care îi fac pe bărbați mai potenți. Toți românii le au în bucătărie, de fapt, dar le evită
Alimentele care îi fac pe bărbați mai potenți. Toți românii le au în bucătărie, de fapt, dar le evită

Disfuncția erectilă înseamnă incapacitatea de a menține o erecție. Ea este cauzată în general de boli cronice, boli ce afectează circulația sangvină, precum și factori psihologici, cum ar fi stres, anxietate, depresie.

Alimentele care îi fac pe bărbați mai potenți

Busuioc

El redă tonusul și apetitul intim, sporește energia masculină. Sunt suficiente 5-6 grame de pulbere de busuioc amestecate cu 2 linguri de miere și sunt un afrodisiac puternic. Nu degeaba de busuioc se leagă o serie de tradiții, precum cele de a pune busuioc sub pernă pentru ca fetele tinere să-și viseze uristul. Astfel de practici sunt străvechi și se păstrează și acum în România.

Semințe de morcov

De menționat este că morcovul era folosit de către greci și români pentru a vindeca impotența masculină și pentru a spori apetitul intim. Astfel că o cură cu morcovi timp de aproximativ două luni va aduce roade vizibile. Pe lângă betacaroten, morcovii mai au în compoziție și un procent important de apă – 86-95%. Consumul a 100 de grame de morcovi înseamnă, pentru organism, un aport de: 41 de calorii,
9 grame de proteine, 9,6 grame de carbohidrați, 4,7 grame de zaharuri (sucroză și glucoză), 2,8 grame de fibre solubile și insolubile, 0,2 grame de grăsimi.

Fructe Goji

Fructele Goji sunt un ingredient intim tonic, plin de savoare și energie. Starea ta de spirit va fi imediat îmbunătățită după consumarea lor. Fructele de Goji intensifică producerea testosteronului, astfel că reprezintă un stimulent excelent pentru bărbați.

Ghimbir

Acesta sporește dorința și excitarea. De asemenea, ghimbirul aduce beneficii înaintea unei partide datorită conținutului său. Astfel, se recomandă consumul rădăcinii de ghimbir în formă crudă, fiartă sau cristalizată în mâncăruri ușoare. De asemenea, ghimbirul este bun la capitolul detoxifiere. Așadar, trebuie consumat, în special în băuturi răcoritoare sau mâncăruri aromate.

Cafea

Cafeina este menită să stimuleze mintea și trupul. Astfel, ea induce o stare euforică prin îndepărtarea oboselii și creșterea apetitului intim. Poți să înlocuiești micul dejun cu o cafea aromată care va stârni pasiunea. Trebuie știut că fiecare cană de cafea conține aproximativ 80 de miligrame de cofeină. Specialiștii nu recomandă mai mult de consumul a patru cești de cafea, iar efectele asupraa organismului sunt uimitoare.

Usturoi

Poate nu știai, dar usturoiul este unul dintre cei mai buni stimulanți pentru contact intim. Acesta sporește excitația, însă asigură și o rezistență mai bună în timpul actului. Este bun în caz de detoxifiere a organismului și este un asistent puternic pentru sistemul limfatic.

Țelină

Ea reglează funcțiile intime și stimulează organismul pentru a produce feromoni în mod natural. Ea amplifică dorința intimă, intensifică orgasmul și prin urmare îmbunătățește performanțele în dormitor. Nu degeaba mai este denumită „Viagra naturală”. În plus, aceasta este leguma care are cele mai puține calorii. Astfel, 100 grame de țelină au doar aproximativ 12-15 kcal, iar digestia ei eliberează de două până la trei ori mai multă energie. Așadar, dacă vrei să slăbești, ar trebui să te obișnuiești cu gustul specific al ei și să o adaugi în salate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI