Alimentele banale la care Ramona Olaru este alergică: ‘Am mâncărimi la urechi’

Alimentele banale la care Ramona Olaru este alergică: ‘Am mâncărimi la urechi’
La ce alimente este alergica Ramona Olaru

S-a aflat care sunt alimentele banale la care Ramona Olaru, asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani, este alergică. Vedeta TV nu a ezitat și a vorbit despre cele două alimente care-i provoacă alergie, însă și despre simptomele grave pe care le are. Acesta a mai spus că a moștenit totul de la tatăl ei.

La ce alimente este alergică Ramona Olaru. Ce pățește asistenta TV dacă mănâncă ce nu are voie

Ramona Olaru nu prea vorbește despre viața ea, însă în emisiunea de ieri i-a scăpat câteva detalii importante din viața ei. Astfel, în timp ce vorbeau despre mâncare în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, vrând-nevrând, Ramona Olaru le-a spus colegilor de emisiune că este alergică la o anumită legumă, care este consumată de către toți românii în fiecare vară.

Ramona Olaru, alergică la vinete și căpșuni

Aceasta a recunoscut că nu poate mânca vinete, iar șirul dezvăluirilor a continuat, întrucât Ramona Olaru a explicat că are și un fruct care este la mare căutare în perioada aceasta, însă pe care ea nu poate să îl mănânce. Astfel, Ramona Olaru a dezvăluit că nu se înțelege deloc bine nici cu căpșunile.

Dani Oțil și Răzvan Simion s-au arătat cu adevărat surprinși când au aflat aceste lucruri, însă Ramona Olaru a mai dezvăluit că deși este alergică nu se poate abține uneori, astfel că mai gustă din fiecare, chiar dacă urmările nu sunt deloc plăcute.

Ce simptome are Ramona Olaru dacă mănâncă vinete sau căpșuni

În timp ce unele persoane se umplu de bube atunci când fac alergie, Ramona Olaru a povestit că la ea alergia se manifestă altfel. Ramona Olaru a spus că ea prezintă mâncărimi pe cerul gurii și în urechi. De asemenea, vedeta TV a mai spus că la fel pățește și tatăl său, totul fiind o moștenire de la el.

„Nu v-am zis, dar vă spun acum. Sunt alergică la vinete. Mă mănâncă în urechi și pe cerul gurii de la salata de vinete. Și de la capsuni la fel. Am moștenit asta de la tata. Oricum nu mă pot abține să nu le mănânc. Aia este…”, a spus Ramona Olaru în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, iubită de tabloide

Ramona Olaru este asistenta vecină de la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1 şi este o prezentă constantă în tabloidele româneşti din cauza vieţii sale amoroase şi a firii sale distractive. Ea a înlocuit-o pe Flavia Mihășan după ce aceasta a rămas însărcinată.