Motivul pentru care Flavia Mihășan nu se va întoarce în TV. Ce a anunțat fosta asistentă de la Neatza (exclusiv)

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu se va întoarce în TV. Ce a anunțat fosta asistentă de la Neatza (exclusiv)
Flavia Mihasan

Fosta asistentă a lui Răzvan și Dani, extrem de îndrăgită de telespectatori, a negat orice informație cu privire la revenirea sa pe micul ecran, în viitorul apropiat. Aceasta chiar a ținut să adauge că nu i s-a făcut nicio ofertă privind noul show de la Antena 1, „Dancing on Ice – Vis în doi” și că i-ar fi dificil să accepte o astfel de propunere deoarece nu știe să patineze.

Motivul pentru care Flavia Mihășan nu se va întoarce în TV

Flavia Mihășan este fosta asistentă a lui Răzvan și Dani, care a decis să părăsească matinalul Antenei 1 în urmă cu trei ani, pentru a se putea dedica vieții de familie. Acum este mama a doi copii, mezinul având doar opt luni, și nu neagă faptul că-i este deja dor de televiziune și că-și dorește să revină pe micul ecran, însă nu în viitorul apropiat, ci numai atunci când băiețelul său cel mic va mai crește. Momentan Flavia alăptează, astfel că micuțul este legat de prezența sa acasă.

„Îmi doresc să mă întorc în televiziune, mi-e foarte dor, dar acum încă nu-i momentul. Voi face acest lucru când va mai crește cel mic. În plus, încă alăptez și și el e legat oarecum de mine. Pe cel mare, ne pregătim să-l dăm la grădiniță”, a declarat Flavia Mihășan pentru Impact.ro.

În privința zvonurilor apărute în mediul online, în care se vehicula că fosta asistentă tv ar fi acceptat să facă parte din noul proiect al Antenei 1, „Dancing on Ice – Vis în doi”, aceasta a negat că ar fi primit vreo ofertă și spune că i-ar fi foarte greu să accepte, deoarece nu știe să patineze.

„N-au fost discuții. Nimeni nu mi-a făcut vreo ofertă. Mi s-ar fi părut nomal să fiu întâi eu contactată. Dacă mi s-ar propune, ar depinde de cât de mult timp ar dura repetițiile. Showul se face pe gheață, eu nu știu să merg pe patine, nu am avut voie din cauza baletului.

Era exclus să patinăm sau să schiem, pentru că exista riscul să te accidentezi. Faptul că sunt dansatoare ar ușura felul meu de a învăța, dar va trebui să stau multe ore la repetiții”, a mai spus aceasta.

În urmă cu scurt timp, Flavia Mihășan a fost ofertată pentru câteva proiecte de postul Kanal D, fiind vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru a participa la o emisiune-concurs a postului. Chiar dacă fosta asistentă tv nu a acceptat, și-a arătat disponibilitatea de a spune DA respectivei propuneri în decurs de câteva luni.

Cei doi copii ai Flaviei au 8 luni, Tudor, iar Carol are aproape 3 ani.