Alice Peneacă, alături de iubitul necunoscut. Cum a apărut în centrul Bucureștiului

Alice Peneacă, alături de iubitul necunoscut. Cum a apărut în centrul Bucureștiului

În urmă cu cinci ani, presa românească scria cu litere mari despre căsătoria fotomodelului Alice Peneacă și Bobby Păunescu. Ulterior au divorțat, Bobby Păunescu și-a găsit o nouă iubită, iar Alice Peneacă și-a văzut de carieră.

Alice Peneacă, alături de iubitul necunoscut

Alice Peneacă, în 2015, era unul din cele mai de succes fotomodele românce, cu multe apariții pe coperți celebre. La un moment dat a fost chiar imaginea celor de la Guess pentru colecția de lenejerie intimă din toamna lui 2015. A venit momentul căsătoriei de cinci stele cu celebrul regizor român, Bobby Păunescu. Din păcate relația nu a durat foarte mult, cei doi divorțând în 2018. După acest moment Alice a vorbit despre motivele divorțului și de ce fiecare a ales să meargă pe alt drum.

 ”Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!

Alice Peneacă, alături de iubitul necunoscut. Cum a apărut în centrul Bucureștiului
Alice Peneacă și Bobby Păunesc au avut o căsnicie de doar 3 ani

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine. Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! ”, povestea Alice Peneacă.

De altfel, așa a și făcut. Și-a văzut mai departe de cariera sa de fotomodel de succes și totul părea să fi intrat într-un con de umbră, până recent. Paparazzi Spynews au surprins-o pe Alice Peaneacă, de curând, în compania unui bărbat misterios, dar care părea a fi foarte apropiat de vedetă.

Cum a apărut în centrul Bucureștiului

La momentul declanșării crizei generate de noul coronavirus, Alice se afla în Italia. Atunci a fost momentul în care frumoasa Alice Peneacă a decis să revină în România, alături de familia sa. Dar, iată că, mai nou, se pare că tânăra frumusețe ar avea o posibilă nouă relație.

Alice Peneacă, alături de iubitul necunoscut. Cum a apărut în centrul Bucureștiului
Alice Peneacă, uun fotomodel de succes (foto: bellazon.com)

Nu se știe clar cine este misteriosul partener, dar cert este că sunt foarte apropiați. Cei de la Spynews relatează că cei doi, surprinși la o terasă din Capitală, erau foarte intimi, iar Alice părea foarte fericită. Rămâne de văzut și aflat cine este noul posibil partener al fotomodelului și cum vor decurge lucrurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI