Alice Cavaleru, de urgență la spital. Cu ce s-a trezit pe burtica de gravidă soția lui Vladimir Drăghia

Alice Cavaleru, de urgență la spital. Cu ce s-a trezit pe burtica de gravidă soția lui Vladimir Drăghia
Alice Cavaleru, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Alice Cavaleru trăiește emoții puternice în această perioadă. Ea urmează să devină din nou mamă, dar acum are parte de mici probleme. Soția lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce a observat ceva pe burtica ei. Fanii celor două vedete s-au speriat imediat cum au auzit vestea. Ce se întâmplă cu tânăra mămică și ce a descoperit în urma vizitei la doctor?

Alice Cavaleru a ajuns de urgență la spital: ce a observat pe burtica de gravidă?

Soția lui Vladimir Drăghia se confruntă cu câteva mici probleme în această perioadă. Vedeta a lipsit puțin din mediul online, iar fanii și-au dat seama că ceva s-a întâmplat.

Șatena le-a mărturisit că absența ei a fost motivată și că din cauza unui detaliu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Alice este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe cu urmăritorii ei din online.

Cea din urmă a fost recent mușcată de o căpușa și s-a dus rapid la doctor. Mai mult decât atât, vedeta s-a trezit cu o insectă lipită de burtică. Ea a atenționat pe toată lumea cu privire la sezonul în care ele sunt peste tot.

De asemenea, designerul a subliniat că cei care se confruntă cu o problemă asemănătoare nu trebuie să acționeze de unii singuri. O căpușă nu se îndepărtează prin tragere, ci cu o anumită tehnică.

Este recomandat ca oamenii să apeleze la medici într-o astfel de situație. Cu siguranță cele spuse de ea au fost de mare ajutor pentru internauții care o urmăresc.

,,Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie”

„A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă!⚠️ Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea 😢 și, deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este- atât de mică era.

Ulterior am aflat că nu era mică deloc- se hrănise chiar bine cu sângele meu. Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială și e o anumită tehnica. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea.”, a scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare.

Amintim că cei doi soți urmează să devină din nou părinți. Ei au dat vestea cea mare în urmă cu scurt timp, moment în care au recunoscut că în familie urmează să mai vină încă o fetiță. Cei care îi iubesc au rămas șocați de anunțul fericit.