Alexia Eram, jignită de fanii lui Abi Talent. Ce a povestit fiica Andreei Esca

Alexia Eram, jignită de fanii lui Abi Talent. Ce a povestit fiica Andreei Esca
Alexia Eram, jignită de fanii lui Abi Talent

După ce zilele trecute Abi Talent i-a declarat război lui Alex Velea, acum fanii artistului de trap au jignit-o pe Alexia Eram. De asemenea, susținătorii cântărețului au făcut remarci acide și la adresa iubitului ei, Mario Fresh. Cum a reacționat fiica Andreei Esca?

Alexia Eram, atacată de fanii lui Abi Talent. Ce s-a întâmplat?

Totul a pornit de la o postare făcută de fiica Andreei Esca pe contul său de Instagram despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la tirlurile regale. Mai exact, Alexia Eram a scris pe contul său, următorul mesaj: ”Eu mai stau prin Londra, sorry, Meghan (n.r.: îmi pare rău, Meghan)”. Prima persoană care a reacționat la postarea făcută de frumoasa vedetă a fost chiar mama ei, Andreea Esca.

alexia eram, instagram
Postarea făcută de Alexia Eram pe contul său de Instagram

Fotografia postată de Alexia Eram a stâns peste 18.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor, printre care se numără și o remarcă foarte acidă din partea unui fan Abia Talent. Iată ce mesaj jignitor i-a lăsat acesta: ”Mario, copie Alex Velea și tu, copie wanna be c#*^@ de Antonia / Mai femeie e Marios / Fă-ți ceva la față, că zici că ești bărbat cu capul pătrat / Lasă-te de vlog! Asta e o meserie inventată pentru tine, pentru că nu știi ce să faci! Ești fata lu’ Esca, atât!” sunt mesajele scrise de tânărul care îl apreciază pe Abi Talent.

Fiica Andreei Esca a avut o reacție extrem de civilizată. Până la această oră Alexia nu a făcut niciun comentariu public, însă remărcile acide ale fanului Abi Talent au dispărut de pe Instagram.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, iar recent s-a scris că Alexia ar fi și însărcinată, însă cei doi au infirmat zvonurule și au spus că de vină sunt sărbătorile care i-au făcut să mănânce mai mult decât ar fi trebuit.