Este Alexia, fiica Andreei Esca, însărcinată? Ce anunț a făcut Mario Fresh

Este Alexia, fiica Andreei Esca, însărcinată? Ce anunț a făcut Mario Fresh
Este Alexia, fiica Andreei Esca, însărcinată Ce anunț a făcut Mario Fresh

Tânărul ieșean, Mario Fresh este implicat într-o relație cu Alexia, fiica celebrei prezentatoare tv, Andreea Esca, încă din 2016. În presa de cancan s-a tot vehiculat, în ultima vreme, ideea că Alexia ar fi gravidă. Tânărul a decis să rupă  tăcerea și să dea cărțile pe față.

Este Alexia, fiica Andreei Esca, însărcinată?

În presa românească au tot apărut informații legate de relația celor doi, dar mai ales de o presupusă sarcină a Alexiei. Fiica Andreei Esca, în acest moment, se află în Anglia, la Londra, pentru studii. Având în vedere că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, apariția unei burtici mai mari la Alexia a alimentat aceste suspiciuni. Din păcate pentru ”avizii de informații tari”, se pare că adevărul este altul.

Este Alexia, fiica Andreei Esca, însărcinată? Ce anunț a făcut Mario Fresh
Este Alexia, fiica Andreei Esca, însărcinată? Ce anunț a făcut Mario Fresh

Ce anunț a făcut Mario Fresh

Iubitul Alexiei, Mario Fresh, a decis să oprească toate aceste speculații, având în vedere că Alexia are numai 19 ani. El a decis că este momentul să iasă în presă și spună care este situația reală.

‘Toată lumea a lăsat comentarii cum că Alexia este însărcinată. Ne-am îngrășat. Eu am luat 10 kilograme, iar Alexia undeva pe lângă. Nu e problemă, că ne apucăm de sală. Nu, nu este însărcinată’, a spus Mario Fresh.

Același lucru a decis și Alexia Eram să facă, tocmai în ideea de a nu se mai specula pe această temă, de altfel, incomodă. Atât pentru relația ei cu Mario, cât și pentru mama acestei, celebra Andreea Esca. Deocamdată Andreea Esca nu va fi bunică. Alexia Eram a făcut primele declarații despre sarcină.

‘Nu, nu sunt însărcinată. Eu doar m-am îngrășat puțin. Dacă va fi ceva să fiți siguri că veți afla de la mine, dar nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Poate se va întâmpla peste câțiva ani buni’, a zis Alexia Eram.

Cei doi sunt împreună de aproape trei ani. Și ca în orice cuplu, și în relația lor există certuri. Cele mai multe dintre acestea au ca subiect gelozia.

”Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc.

Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie.

Ea toată viața a primit tricourile împăturile, iar eu mi le-am împăturit singur.”, a mărturisit Mario Fresh.

Reamintim fanilor că, Mario Fresh, este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, cu un număr impresionant de fani și o serie de colaborări de succes, devenind celebru în 2014, având susținerea mentorului său, Alex Velea.