Ce spunea Teo despre fostul ei soț. Declarația emoționantă a prezentatoarei de la Kanal D

Ce spunea Teo despre fostul ei soț. Declarația emoționantă a prezentatoarei de la Kanal D

Teo Trandafir, prezentatoare de televiziune de la Kanal D, a făcut o declarație emoționantă despre relația cu fostul ei soț, în urmă cu ceva timp.

Ce spunea Teo despre fostul ei soț?

Teo Trandafir are numai cuvinte de bine despre cel care i-a fost soț în perioada 1990-1996. Aceasta l-a descris ca fiind un ”om excepțional” și că se completau reciproc. Cu toate acestea, s-a produs ruptura între cei doi și au pornit pe drumuri separate.

”Era un om excepțional, bine, este și în continuare excepțional, doar că formația lui este una precisă că zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcții, o apucată în încercarea de a-mi menține echilibrul într-o lume în care nu e nici milă și nici repere, nu avea cum să funcționeze, chiar dacă atracția, fascinația tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzația că ne completam.

 

Teo si Alexandru Trandafir

”Copilul meu poartă același nume”

Așa cum se întâmplă în viață, lucrurile care te determină să faci niște alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea și felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Și am zis gata, că oamenii civilizați, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea și decentă de a mă lasă să îi port numele.”

Copilul meu poartă același nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibrația numelui este cea care îți definește existența. Eu nu știu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chemă că pe tata, Uta. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai țin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, povestea Teo Trandafir, în urmă cu câțiva ani, pentru CIAO! Teo Trandafir i-a păstrat numele după divorț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI