Anunțul care a creat confuzie. Cine este bărbatul care a murit astăzi

Anunțul care a creat confuzie. Cine este bărbatul care a murit astăzi
Anunțul care a creat confuzie

Confuzie și fake news. Cine este bărbatul care a murit astăzi? Nu este vorba despre soțul lui Teo Trandafir.

Anunțul care a creat confuzie. Cine este bărbatul care a murit astăzi

UPDATE: Fake news. Alexandru Trandafir, fostul soț al lui Teo Trandafir, nu a încetat din viață. Cel care a trecut în neființă a fost un alt pilot, pe nume Alecsandru Trandafir, care nu are nicio legătură cu prezentatoarea TV. S-a creat o confuzie, dat fiind că ambii au fost piloți.

”Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm pe această cale că a plecat dintre noi colegul nostru, Alexandru Trandafir, fost pilot Tarom. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, ora 10. în București la Cimitirul Giulești Sărbi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris un coleg de-al lui Alexandru potrivit stiritv.ro.

 

Teo Trandafir și-a ținut întotdeauna viața privată departe de ochii curioșilor. Nu se cunosc prea multe detalii despre cine a fost primul soț al prezentatoarei TV, de la Kanal D. Alexandru Trandafir a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan.
Teo Trandafir i-a păstrat numele fostului soț, deși au divorțat în urmă cu 23 de ani. Numele ei de fată era Uta Teodora Virginia. După divorț, Alexandru Trandafir și-a refăcut viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI