Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni? Detaliul observat de fanii celor doi

de: Năstase Mirabela
05 01. 2022

S-a despărțit Alexandru Papadopol de Adriana Titieni? Detaliul observat de fanii celor doi actori. Alexandru Papadopol a divorțat de fosta soție după 13 ani de mariaj. Se întâmpla în 2019 când actorul a fost surprins în compania actriței Adriana Irimescu, fostă Titieni, pe când cei doi încă erau căsătoriți.

Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni?

Deși părea că Alexandru Papadopol și-a găsit fericirea în brațele Adrianei Irimescu, povestea lor de iubire ar fi ajuns la final, potrivit Cancan.ro.

Celebrul actor pare să se bucure acum de viața de burlac, apărând foarte relaxant în cele mai recente imagini.

„Adriana și Papi nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Adriana s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii.

Ariadna Titieni va fi studentă la medicină, iar Marc Titieni deja a avut primul succes în cariera cinematografică cu filmul „Otto, barbarul”, unde are rol principal. Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor două familii pentru sursa menționată.

Ar fi vrut să se întoarcă la fosta soție

Mai mult, în vară au existat chiar și zvonuri conform cărora Alexandru Papadopol ar fi încercat să se întoarcă la fosta soție, dar s-ar fi lovit de refuzul acesteia, care, la rândul ei, este implicată într-o altă relație.

Alexandru Papadopol se concentrează acum pe carieră, acesta jucând în mai multe piese la teatrul Odeon, cum ar fi „Svejk” sau „Soldatul de ciocolată”. Actorul și fosta soție mențin însă o relație frumoasă de prietenie, de dragul fiicei lor.

”Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”, spunea, în urnă cu ceva timp, fosta soție a actorului.

Alexandru Papadopol s-a dedicat proiectelor profesionale, printre care și lucrarea sa de doctorat, pe care, din lipsă de timp, o tot amâna.

„În sfârşit, am avut răgazul să mă ocup de lucrarea de doctorat, care până acum a tot fost amânată. Înainte de lockdown eu aveam şi douăsprezece reprezentaţii pe lună, plus filme, aşadar nici vorbă de timp.

Ei bine, în vara aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi preda lucrarea de doctorat. Mă bucur, pentru că în sistemul românesc nu poţi fi profesor la Facultatea de Teatru dacă nu ai această diplomă, iar de-oi avea poftă a preda vreodată, nu aş vrea să fiu un doc­torand pensionar”, spunea Papadopol, în vara acestui an.

De altfel, Alexandru Papadopol a mai dezvăluit că îi face plăcere să fie profesor și să le predea studenților în timp ce și activează ca actor.