20 aug. 2019 | 08:39

Adrian Titieni, distrus după ce a văzut-o pe fosta soție cu Alexandru Papadopol: ”Se gândește la rușinea celor doi copii!”

Știri generale
Adrian Titieni, distrus după ce a văzut-o pe fosta soție cu Alexandru Papadopol: ”Se gândește la rușinea celor doi copii!”
Adrian Titieni, distrus după ce a văzut-o pe fosta soție cu Alexandru Papadopol

Imaginile în care Alexandru Papadopol, fostul soț al Ioanei Ginghină, și Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni, se sărută pătimaș în public, au atras după cum era de așteptat reacții din partea foștilor parteneri de viață ai acestuia. Discret cu viața sa personală, Titieni a evitat să facă declarații în fața presei, însă a făcut mărturisiri copleșitoare în cercul de prieteni.

Cum a reacționat Adrian Titieni când i-a văzut împreună pe Adriana și Alexandru

Adrian Titieni și Adriana Irimescu au fost atât de discreți cu relația lor, încât abia recent s-a aflat că cei doi au divorțat anul trecut.

Părinți a doi copii, ei au încercat mereu să păstreze doar pentru ei detalii ce țin de viața privată. Nu așa s-a întâmplat însă de curând, când imagini cu Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu au ieșit la suprafață, în care ei erau surprinși în ipostaze apropiate.

Adrian Titieni și fosta soție, Adriana Irimescu. Cei doi au fost împreună vreme de 20 de ani

Adrian Titieni și fosta soție, Adriana Irimescu. Cei doi au fost împreună vreme de 20 de ani

Fotografiile, în care Alexandru și Adriana se sărută pătimaș, au tot circulat zilele acestea pe internet. Potrivit unor apropiați din cercul lui Titieni, imaginile cu fosta soție nu l-au lăsat indiferent pe acesta, din contră.

Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat pentru Click! surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Titieni și Papadopol, pe scenă în aceeași piesă de teatru

Potrivit informațiilor apărute, până să ajungă la despărțire, cele două cupluri, Alexandru Papadopol – Ioana Ginghină și Adrian Titieni – Adriana Irimescu, se cunoașteau și obișnuiau să-și petreacă timpul liber împreună.

În plus, Papadopol și Titieni jucau împreună de trei ani în aceeași piesă de teatru, ”O spovedanie”, spectacol care urmează să aibă reprezentaţie în septembrie și care, probabil, s-ar putea să sufere anumite modificări în ceea ce priveşte componenţa.

Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Papadopol putea să se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o găsise de bună. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nici o clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeaşi sursă, pentru Click!.

Ce spune Ioana Ginghină despre imaginile în care apare fostul ei soț

Reacții au fost și din partea actriței Ioana Ginghină. Aceasta este de părere că, atât ea, cât și Alexandru, trebuie să fie discreți cu viața lor privată, pentru ca fiica lor să nu aibă de suferit de pe urma comentariilor pe care le vor face colegii la școală.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, pe vremea când aveau o relație fericită. Cei doi au divorțat recent

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, pe vremea când aveau o relație fericită

La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă“, a precizat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro