Alexandru Cumpănașu, somat public. Ce a fost obligat să facă, după o postare pe Facebook

Alexandru Cumpănașu, somat public. Ce a fost obligat să facă, după o postare pe Facebook
Alexandru Cumpănașu, somat public. Ce a fost obligat să facă, după o postare pe Facebook?

Alexandru Cumpănașu a fost somat public. Totul s-a petrecut după o postare de pe o rețea de socializare. Ce va trebui să facă acum unchiul Alexandrei Măceșanu și cărui fapt i se datorează această mustrare? Cu ce a făcut greșit acesta, chiar după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale?

Alexandru Cumpănașu, somat public

Alexandru Cumpănașu a folosit o poză HBO care îl înfățișează pe Relu, personaj jucat de Șerban Pavlu, din serialul Umbre, fără a cere permisiunea platformei. Reprezentanții HBO au făcut o serie de declarații despre cele petrecute și au confirmat faptul că i-au cerut lui Alexandru Cumpănașu să șteargă poza pe care a folosit-o într-o postare despre „confiscarea statului de către clanuri”.

„Confirmăm faptul că domnul Cumpănașu a primit din partea HBO România o notificare de înlăturare de pe contul său de Facebook a materialelor protejate”
Reprezentanți HBO (Sursa: g4media.ro)

Postarea lui Alexandru Cumpănașu
Postarea lui Alexandru Cumpănașu

„Mafiile care conduc statul”

Postarea lui Cumpănașu a avut în prim-plan poza celor de la HBO și atingea subiectele: „mafiile care conduc statul” și „confiscarea statului de către clanuri”. De asemenea,  tot la jumătatea august, moment în care a postat poza celor de la HBO, își anunța și intenția de a candida la alegerile prezidențiale din anul curent.

„Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. În acest moment este o viaţă liniştită şi aşezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniştea, să îmi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort şi dacă vreţi, ca oricărei familii linişte. Ei bine, eu vă întreb be dvs astăzi şi vreau să îmi răspundeţi cât se poate de sincer şi de direct. Trebuie să ştiu care este părerea dvs despre acest lucru. Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu?”
Alexandru Cumpănașu

Urmăriți Playtech.ro și pe