Traian Băsescu, atac dur la Alexandru Cumpănașu: „Nu cred că îi cumpăra ghetuțe Alexandrei”

Traian Băsescu, atac dur la Alexandru Cumpănașu:
Traian Băsescu îl atacă dur pe Alexandru Cumpănașu

Traian Băsescu este de părere că Alexandru Cumpănașu nu are șanse să ajungă în turul doi la alegerile prezidențiale, întrucât multe persoane cred că acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de susținere la candidatură. Fostul președinte al României precizează că unchiul Alexandrei Măceșanu ar putea primi totuși voturi din partea electoratului de stânga.

Traian Băsescu îl atacă dur pe Alexandru Cumpănașu

Scandalul de la Caracal a izbucnit după ce Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri cu privire la modul în care autoritățile au acționat din momentul în care Alexandra Măceșanu a sunat la numărul de urgență 112 și până la primele acțiuni concrete, care s-au dovedit ineficiente. De la polițiști până la procurori, nimeni nu a scăpat de criticile lui Alexandru Cumpănașu, care a anunțat recent că vrea să strângă semnături pentru a putea candida la alegerile prezidențiale.

Printre cei care îl critică pe unchiul Alexandrei Măceșanu se numără și Traian Băsescu. Fostul șef de stat este de părere că Alexandru Cumpănașu nu are șanse să ajungă în turul 2 de scrutin.

„Nu-i dau șanse, pentru că mulți vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenției de a candida la prezidențiale și va pierde foarte mult. Nu am convingerea că domnul Cumpănașu era unul care îi cumpăra ghetuțe Alexandrei, se ducea îmbrăcat în Moș Crăciun să îi ducă daruri. Nu cred că a fost tipul acesta de unchi domnul Cumpănașu și poate și-o aduce aminte de la botez”, a declarat Traian Băsescu.

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a declarat, luni, că rapotul INML transmis către DIICOT, care arată că dinții și oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparțin în proporție de 99, 93% Alexandrei Măceșanu, nu schimbă cu nimic situația existentă.

„Nu e nicio noutate. Practic, INML nu face altceva decât să transmită acest raport final pe baza acelui raport intermediar de 99,99%. Dar într-adevăr acest raport final ne dă posibilitatea nouă, ca familie, să mergem către DIICOT, să cerem o ordonanţă de la procurori să putem face o contraexpertiză. Am îndoieli mari. Gândiţi-vă că în cronologia pe care Ministerul Sănătăţii a prezentat-o. Oamenii au făcut acest test ADN într-un timp record”, a spus Cumpănașu.