Alexandru Cumpănașu, o nouă strategie pentru președinție. Cum s-a pozat alături de soția lui

Alexandru-Cumpanasu, noua strategie pentru prezidentiale: poze alaturi de sotie

Alexandru Cumpănașu e așteptat, duminică, să-și depună candidatura pentru prezidențiale la Biroul Electoral Central. Până când va afla dacă semnăturile adunate îi permit să fie candidat, el a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de soția sa.

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut la nivel național după tragedia de la Caracal. El s-a recomandat a fi unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta despre care Gheorghe Dincă susține că a răpit-o și a ucis-o.

Alexandru Cumpănașu a anunțat că vrea să candideze la prezidențiale și s-a apucat să adune semnături în acest sens.

Alexandru Cumpănașu, poze alături de soția sa

Anunț de ultimă oră despre Alexandra Măceșanu! S-ar putea schimba tot în cazul Caracal
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a revenit cu o postare pe Facebook, cu o zi înainte să meargă la BEC pentru a-și depune candidatura. 

El a apelat la sentimenul celor care pun accent pe viața de familie și apreciază cuplurile care-și afișează dragostea în public. Alexandru Cumpănașu a pozat alături de soția sa și a amintit, din nou, că se consideră pregătit pentru funcția de președinte al României.

„UN PRESEDINTE TANAR PENTRU UN VIITOR NOU SI SIGUR! Dragi români, candidez pentru funcția de Președinte al României pentru că am atât VIZIUNEA, MOTIVAȚIA, ENERGIA și TINEREȚEA necesară, cât și COMPETENȚA constituțională solicitată. Nu este însă suficient niciodată pentru un candidat care aspiră la funcția de Președinte al țării să se prezinte sine. Întotdeauna contează FAMILIA sa. Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu ar fi reușit să adune 300.000 de semnături pentru candidatura la prezidențiale, cu 100.000 mai multe decât pragul necesar. E important, însă, ca acestea să fie și acceptate de Biroul Electoral Central, care a mai invalidat candidaturi pentru că semnăturile erau false.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI