18 apr. 2024 | 14:15

Alexandru Ciucu și-ar fi dorit să petreacă Paștele și cu Alina Sorescu, de dragul fetițelor: ”Copiii nu au vreo vină”. Care ar fi vacanța ideală? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Alexandru Ciucu și-ar fi dorit să petreacă Paștele și cu Alina Sorescu, de dragul fetițelor: ”Copiii nu au vreo vină”. Care ar fi vacanța ideală? EXCLUSIV

Designerul Alexandru Ciucu și solista Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după o căsnicie de 12 ani. Pentru că nu mai locuiesc împreună, de mai bine de doi ani, fiicele lor vor petrece în prima zi de Paște alături de tată. Celebrul creator de modă Alexandru Ciucu este de părere că părinții divorțati ar trebui să se reunească, la aceeași masă, de sărbători: ”Copiii nu au nicio vină”, susține el, cu tărie, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fetițele vor petrece prima zi de Paște alături de Alexandru Ciucu: ”Avem cadouri!”

De Sărbătorile Pascale, cele două fiice, Carolina și Raisa, ale fostului cuplu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vor petrece alături de ambii părinți, programul fiind împărțit. Alexandru Ciucu s-a pregătit cu multe cadouri, pentru prima zi de Paște, când fetele îl vor vizita, fiind extrem de emoționat. S-a și pregătit, de Iepuraș, conform tradiției:

”Vom petrece un Paște frumos, liniștit și tihnit, în București, cu fetele, cu familia și cu prietenii. Avem cadouri, de Iepuraș, suntem pregătiți”, spune el, pentru Playtech Știri.

Citiți și: Reacția Alinei Sorescu despre o nouă căsătorie, după divorțul de Alexandru Ciucu. Te va surprinde

Alexandru Ciucu: ”Ar fi frumos ca părinții să petreacă împreună sărbătorile, de dragul copiilor”

Întrebat de reporterul Playtech Știri, dacă și-ar dori să petreacă Paștele împreună și cu Alina Sorescu, mama fetițelor, așa cum procedează și alți părinți divorțați, Alexandru Ciucu ne-a declarat:

”Așa mi s-ar părea și mie normal, deci eu sunt de acord cu așa ceva, absolut, ar fi frumos ca părinții să petreacă împreună sărbătorile, de Paște, de Crăciun, de 1 Iunie, de dragul copiilor. Sigur că da, ar fi frumos să le petrecem cu toții, împreună. Sunt întotdeauna pentru echilibrul emoțional al copiilor.

Copiii nu au niciodată nicio vină și, atunci, dacă adulții consideră că este mai bine să se despartă, micuții nu ar trebui să simtă lipsa vreunuia dintre părinți, de Sărbătorile Pascale, de Crăciun, de zilele de naștere, de onomastică”, ne-a mai spus Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Ce probleme financiare a avut Alexandru Ciucu. Fostul soț al Alinei Sorescu, detalii despre momentele de impas din afacerea sa: “A fost un an dezastruos” VIDEO EXCLUSIV

Care ar fi vacanța ideală, pentru micuțe, în viziunea lui Alexandru Ciucu?

Creatorul de modă Alexandru Ciucu este de părere că și o vacanță în care copiii să îi aibă alături pe ambii părinți ar fi benefică:

”Chiar și o vacanță mi se pare firesc să fie petrecută în patru, măcar un weekend într-un an să meargă cu toții împreună. Sunt de părere că responsabilitatea de părinte depășește responsabilitatea de soț și de soție”, a mai menționat Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Alina Sorescu a făcut, totuși, un prim-pas, timid, ce-i drept, în acest sens, acceptând, de ziua de naștere a Carolinei, în ianuarie, să fie prezent la petrecere și Alexandru Ciucu, tatăl fetiței în vârstă de zece ani:

”Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles”, menționa ea, la Pro TV.

Carolina și Raisa sunt atrase, deopotrivă, atât de muzică, moștenind pasiunea celebrei lor mame, Alina Sorescu, dar și de lumea modei, în care Alexandru Ciucu este considerat unul dintre cei mai importanți designeri români.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Profețiile lui Traian Băsescu. Firea, scoasă din sărite
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro