Alexandru Ciocoiu, dealer-ul vedetelor din România, a fost arestat la Iași. În trecut ar fi colaborat cu Delia și Macanache

Alexandru Ciocoiu, dealer-ul vedetelor din România, a fost arestat la Iași. În trecut ar fi colaborat cu Delia și Macanache
Dealer-ul vedetelor a fost arestat la Iași

Un tânăr a fost arestat după ce a fost prins cu droguri, în Iași. Surse din cadrul anchetei au declarat că, în trecut, tânărul ar fi colaborat cu Macanache și Delia. Anchetatorii au descoperit o cantitate mare de droguri ascunsă într-un termos.

Dealer-ul vedetelor, arestat la Iași

Tânărul este din Zănești, județul Neamț și a fost arestat la Iași după ce a fost găsită o cantitate de droguri mare asupra sa. Aflat în fața anchetatorilor, acesta a declarat că este liber profesionist și că a colaborat cu Delia și Macanache. Cu toate acestea, nu este clar dacă declarațiile sale sunt adevărate sau false.

Luând în vedere aceste lucruri, magistrații ieșeni au hotărât arestarea lui Alexandru Ciocoiu pentru trafic de droguri de mare risc. În urmă cu două zile, cererea făcută de anchetatori pe numele lui Alexandru Ciocoiu a fost admisă de către judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Ciocoiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o durată de 30 de zile”, au menționat magistrații ieșeni.

Surse din cadrul anchetei au spus că tânărul ar fi procurat drogurile de pe internet. Odată cumpărate, acesta ar fi vrut să le vândă în Iași.

Declarațiile anchetatorilor în legătură cu capturarea individului

În urmă cu două zile, autoritățile l-au ridicat pe Alexandru Ciocoiu și l-au dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Oamenii legii au confirmat faptul că Alexandru Ciocoiu ar fi vândut comprimate MDMA către diferiți consumatori din județele Neamț și Iași. Prețurile ar fi fost cuprinse între 50 și 80 de lei per comprimat.

„A fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 18 comprimate MDMA. Ulterior, cu prilejul verificărilor, au fost descoperite disimulate într-un termos alte 106 comprimate MDMA. De asemenea, a fost efectuată o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate o cantitate de produs vegetal suspect a fi canabis, un tocător pe care se observau urme de materie vegetală și un cântar de mare precizie”, au subliniat anchetatorii.

Reporterii „BZI” au luat legătura cu primarul comunei Zănești, Ioan Filip, unde are domiciliul tânărul. Edilul a declarat că nu știe nimic despre cele întâmplate, tânărul având o activitate extrem de discretă și bine pusă la punct.

„Nu am auzit nimic despre asta, ar fi trebuit să știu dacă era ceva. Nu suntem o comunitate foarte mare, dar avem multe familii Ciocoiu”, a spus primarul comunei Zănești.