Alexandru Arșinel și Stela Popescu nu erau deloc pe placul Elenei Ceaușescu. Ce spunea actorul despre Tovarăşa: „Am întâlnit-o la spital”

Alexandru Arșinel și Stela Popescu nu erau deloc pe placul Elenei Ceaușescu. Ce spunea actorul despre Tovarăşa: „Am întâlnit-o la spital”
De ce Elena Ceausescu nu ii placea pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel și Stela Popescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de comedianți din România. Erau preferații teatrului și ai cinematografiei, parteneri de scenă pe care românii i-au îndrăgit nespus, de-a lungul decadelor. Cu toate acestea, se pare că Elena Ceaușescu, fosta soția a liderului comunist Nicolae Ceaușescu nu i-ar fi plăcut foarte tare pe cei doi actori. Ce a declarat Arșinel acum câteva luni.

Elena Ceaușescu nu îi simpatiza pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost parteneri de scenă o viață întreagă. Au făcut împreună scenete savuroase, piese de teatru cu substanță și au jucat în seriale și telenovele românești ca unul dintre cele mai iubite cupluri din România.

Deși au avut parte de milioane de admiratori în toate colțurile țării, în februarie 2022, regretatul Alexandru Arșinel comemora, într-un interviu acordat lui Dan Negru, cum a cunoscut-o pe tovarășa Elena Ceaușescu.

Se aflau într-un spital în care era internat colegul său, Doru Popescu, după ce suferise un accident. De asemenea, Arșinel a dezvăluit că soția fostului lider comunist al României nu i-ar fi simpatizat pe el și Stela Popescu.

„A fost o întâmplare cunoscută atunci și era în mașină cu băiatul ei, cu cel mare… M-am dus să-l vad pe Doru și a apărut tovarășa, tocmai se întorsese din India.

Din ce am auzit, nu vreau să blestem, nu prea ne agrea pe mine și pe Stela”, a dezvăluit Arșinel, într-un interviu acordat lui Dan Negru.

De ce Elena Ceausescu nu ii placea pe Stela Popescu si Alexandru Arsinel
Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și Stela Popescu

Regretatul Arșinel a mărturisit, în cadrul aceluiași interviu, cum și când a cunoscut-o pe fosta lui parteneră de scenă. Alexandru Arșinel și-a adus aminte de faptul că prima lui întâlnire cu Stela Popescu a avut loc în vara anului 1969, pe malul Borcea, la muncă patriotică.

O știu din Institut, ea era în anul patru, trecea în patru, eu treceam în doi, prea puțin am văzut-o, ei erau la Casandra atunci, nu mai erau în Institut, noi abia ne vedeam, eram disperați, eram în anul întâi și ne luptam să rămânem mai departe.

În vara lui 69, am fost luați și duși pe malul Borcea, la muncă patriotică, la rărit sfecla de zahăr, și acolo ne-am adunat toți…

Și atunci a apărut Stela, n-am să o uit, într-o rochie flu flu cu buline mari, toată lumea întorcea capul după ea, atunci am cunoscut-o”, a completat regretatul actor.