Primul soț al Stelei Popescu și Alexandru Arșinel, în scandal? Ce se întâmplă între cei doi (exclusiv)

Primul soț al Stelei Popescu și Alexandru Arșinel, în scandal? Ce se întâmplă între cei doi (exclusiv)
Stela Popescu, uitată de români, la patru ani de la dispariție

În urmă cu patru ani teatrul românesc de revistă își pierdea regina. Stela Popescu, una din cele mai iubite actrițe de comedie, pleca din această lume. Lăsa în urma sa lacrimi, regrete și multă durere. Apropiații regretatei actrițe și astăzi îi simt lipsa. Printre cei care a decis să vorbească despre memoria ei, este și primul soț al actriței, Dan Puican. În opinia sa, la patru ani de la dispariția ei, Stela Popescu a ajuns să fie uitată. În contrapunct, partenerul de-o viață al artistei, Alexandru Arșinel, nu este de acord cu acesta, aducând și argumente.

Stela Popescu, uitată de români, la patru ani de la dispariție

În 2017 România își pierdea „Regina comediei”. Stela Popescu, în urma unor complicații de sănătate, avea să plece din această lume. Șocul veștii dispariției iubitei artiste s-a împrăștiat în toată țara. De la apropiați la necunoscuți, majoritatea au deplâns decesul artistei, mulți dintre ei și astăzi simțindu-i lipsa.

Printre cei care au cunoscut-o bine pe Stela Popescu este și primul soț al acesteia, Dan Puican. Într-un dialog cu redacția Impact, Dan Puican este de părere că lumea a uitat-o pe cea care a fost considerată Regina comediei românești.

”Sunt necăjit sufletește că lumea a uitat-o pe Stela. Au trecut aproape patru ani de când a murit. A fost zarva aia la început și gata. Așa e peste tot.

Am visat-o acum câteva seri, era în vis cu mine. Nu mai știu ce făceam, știu că m-am trezit dimineața și am realizat că am visat-o”, a spus Dan Puican, în exclusivitate pentru Impact.ro.

În toți acești patru ani, cel care i-a fost partener pe scenă, Alexandru Arșinel a demonstrat că cele afirmate de fostul soț al artistei nu sunt adevărate. De altfel, reputatul actor a decis să-i răspundă acestuia într-un drept la replică, publicat de redacția Impact

„Nu am uitat de ea, de camarada mea de scenă”

Printre cei mai afectați de decesul Stelei Popescu a fost Alexandru Arșinel. Au fost împreună pe scenele României și nu numai, aproape o viață de om. Cei doi au împărțit în toți acești ani succesul, aplauzele românilor, eșecurile și bucuriile.

Ajuns și domnia sa la o venerabilă vârstă, impactul pierderii prietenei de o viață, Stela Popescu, l-a afectat vizibil. Cât despre afirmațiile făcute de fostul soț, Dan Puican, Alexandru Arșinel a fost cât se poate de radical, acesta declarând:

“Nu-i adevărat, nu am uitat de ea, de camarada mea de scenă. Însă, trebuie să ne apropiem de data când s-a întâmplat nenorocirea, respectiv ziua sa de naștere sau când a murit.

O să organizăm ceva în perioada octombrie – decembrie”, a zis artistul, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI