12 mart. 2020 | 07:57

Alexandra Ungureanu, umilită la Bravo, ai Stil Celebrities. Maurice Munteanu, fără milă

Știri generale
Alexandra Ungureanu, umilită la Bravo, ai Stil Celebrities. Maurice Munteanu, fără milă
Alexandra Ungureanu, umilită la Bravo, ai Stil Celebrities. Maurice Munteanu, fără milă

Alexandra Ungureanu a fost criticată de celelalte concurente ”Bravo, ai stil! Celebrities” deoarece a întârziat o oră. Mai mult, artista a primit și o replică dură de la Maurice Munteanu.

Alexandra Ungureanu, umilită la Bravo, ai Stil Celebrities

De curând, Alexandra Ungureanu s-a alăturat competiției ”Bravo, ai stil! Celebrities”, însă până acum nu a reușit să impresioneze juriul pentru nicio ținută. Cântăreața a fost, astfel, aspru criticată de colege, însă în special de Maurice Munteanu.

„Vreau să știu ce fel de celebritate ești: categoria A, B, C sau D? E foarte important să aflăm la ce categorie de celebritate se încadrează fetele. Categoriile sunt așa: A-miez, B-mai puțin miez, C-nulă, D-inexistentă, șosetă practic. Eu fiind din categoria A, eu vreau să te raportezi la mine”, i-a replicat juratul Alexandrei Ungureanu.

„Eu nu pot să mă raportez la tine, dar mă raportez la ce fac de ani de zile”, i-a răspuns cântăreața, surprinsă de comentariul lui Maurice.

„Ce faci de ani de zile?”, a întrebat-o criticul de modă. ”Cânt și trăiesc din asta. Asta înseamnă că există suficientă lume care apreciază ceea ce fac”, a mai adăugat cântăreața.

Cine este Alexandra Ungureanu

 Alexandra Ungureanu are un repertoriu impresionant, cu melodii care au devenit rapid hituri. S-a remarcat în industria muzicală prin colaborări cu diverși artiști din România. A colaborat cu formația Sistem din anul 2001, iar în 2004 a devenit vocea formației Crush.

Artista afirmă că îmbrățișează cu emoție experiența ”Bravo ai Stil! Celebrites”, văzând-o ca pe o adevărată provcare în carieră.

Alexandra Ungureanu spune ca imbratiseaza cu emotie experienta de concurenta in cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” si, in acelasi timp, o vede ca pe una dintre provocarile uriase ale carierei sale.

“Pășesc în această competiție cu emoție, pentru că este un show spectaculos, la care mă închipuiam, având în vedere că de foarte multă vreme cochetez cu această zonă de fashion. Mă bucur că, iată, se întâmplă! Mi se pare o provocare foarte mare pentru că, în afară de ceea ce abordez eu, în mod normal, trebuie să vin și cu lucruri noi. Îmi place să surprind și, cu siguranță, această va fi abordarea mea în emisiune. Sunt foarte încântată să funcționez într-un colectiv atât de numeros de fețe, lucru care nu mi s-a mai întâmplat vreodată. Sper să fac față tensiunii, emoțiilor. Este un concurs, fiecare își joacă cum știe mai bine cartea, cred că fiecare dintre noi dorește să câștige. Nu este o situație care să îmi fie foarte confortabilă, pentru că toată carieră mea m-am ferit de genul acesta de împrejurări tensionate, dar din moment ce ele există, eu îmi voi spune sincer punctul de vedere”, a declarat Alexandra Ungureanu, noua concurență de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro