05 apr. 2024 | 08:58

Alexandra Stan, greu de recunoscut. Schimbarea făcută de vedetă la nivelul feţei, fanii nu sunt încântaţi. Foto

Monden
Alexandra Stan, greu de recunoscut. Schimbarea făcută de vedetă la nivelul feţei, fanii nu sunt încântaţi. Foto
Alexandra Stan, greu de recunoscut. Schimbarea făcută de vedetă la nivelul feţei, fanii nu sunt încântaţi. Foto

Alexandra Stan, de nerecunoscut pe stradă. Vedeta a făcut o nouă schimbare de look, așa cum ne-a tot obișnuit în ultima vreme. A trecut prin multe tranziții, dar cea de acum i-a șocat complet și pe fani. Ce modificare a făcut la nivelul feței și cum arată artista acum.

Alexandra Stan, schimbare de look radicală

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, cu un succes formidabil și peste hotare. Este foarte apreciată pentru talentul ei, pentru piesele celebre, care au făcut furori la nivel mondial și știe să atragă simpatia oamenilor.

Cântăreața este foarte activă în mediul online, unde are o comunitate mare de fani, ce îi urmăresc postările zi de zi. Îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei, se asigură că au acces la cele mai noi informații și ei ard de nerăbdare să afle cum mai e.

Vedeta publică tot ce e nou pe conturile sale și este foarte încântată de felul în care arată. Face tot felul de schimbări fizice, cu care se laudă fanilor ei și care îi dau mare încredere de sine.

Ultima îmbunătățire, însă, i-a cam oripilat pe urmăritori. Vedeta a adoptat un stil ceva mai ciudat, care, deși o reprezintă, ea fiind o fire excentrică, se pare că nu este tocmai cea mai bună alegere.

Alexandra Stan și-a decolorat sprâncenele, care acum sunt blonde, exact ca părul. Fanii sunt obișnuiți cu asemenea surprize din partea ei, dar nu pot accepta deloc acest look.

„Nu înțeleg de ce nu are sprâncene”

„Urăsc sprâncenele astea”

„De unde așa idee?!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, debusolați de această schimbare.

Alexandra Stan confirmă relația

Alexandra Stan a avut o viață amoroasă plină de surprize mai puțin plăcute. A fost dezamăgită de mulți oameni și a suferit de-a lungul anilor, dar lucrurile par să se fi așezat pentru ea de ceva timp.

Este foarte fericită și afișează un zâmbet larg mereu, dar se pare că are și motive bine întemeiate. Alexandra Stan a confirmat relația pe care o are de câteva luni cu Darcy Troch, un milionar belgian, deși până acum a refuzat să comenteze despre cum stau lucrurile între ei.

Vedeta a mărturisit că povestea lor de dragoste durează de câteva luni bune, dar vor să o țină cât mai departe de ochii lumii. Alexandra Stan a fost văzută cu mai mulți bărbați înainte, dar de data aceasta vrea să fie ceva mai rezervată.

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania”, a declarat vedeta.

Alexandra Stan visează să devină mamă

Alexandra Stan a refuzat să ofere prea multe detalii din viața ei amoroasă. Deși înainte se afișa cu bărbații cu care se iubea și era mai deschisă, timpul și experiențele au maturizat-o și acum a devenit cu totul altă persoană.

Cu toate acestea, recunoaște că își dorește să devină mamă, pentru că îi plac mult copiii. Are în plan să fie o femeie responsabilă, care să se descurce bine atât cu familia, dar și cu cariera.

Cât despre bărbatul visat, își dorește de la el empatie, respect și comunicare. Cel mai important rămâne, însă, să găsească un om care îi înțelege cariera și știe ce presupune ea.

„Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera. Ar trebui să avem o conexiune profundă și să ne susținem reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor noastre. (…) Da, îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei. Când va fi să fie, voi găsi cea mai eficientă modalitate de a mă dedica și carierei, dar și copilului și familiei”, a mărturisit artista.

PlaySport
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Stirile PROTV
Bărbat din Severin, găsit mort în casă, printre mai mulți șerpi. Avea o crescătorie ilegală de reptile, printre care 3 vipere
EVZ.ro
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Digisport.ro
FOTO Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis
Adevarul
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
BZI.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut ravagii printre piloții de F1
Viva.ro
WOW! Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine RARĂ cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Netflix a dat lovitura cu acest serial. Abonații devin dependenți
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Calendar ortodox 10 mai 2024. Sărbătoare cu cruce roşie de Izvorul Tămăduirii
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro