Alexandra Stan, decizie radicală pentru frumusețea ei. La ce a renunțat, de urgență

Alexandra Stan, decizie radicală pentru frumusețea ei. La ce a renunțat, de urgență
Alexandra Stan, decizie radicală pentru frumusețea ei. La ce a renunțat, de urgență

Alexandra Stan este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, însă a decis să ia o decizie radicală în ceea ce privește ritualul de înfrumusețare. Solista a dezvăluit că nu apelează la machiaj decât atunci când este cazul.

Până în prezent, Alexandra Stan nu a apelat la intervențiile estetice. Artista a explicat la ce mici trucuri apelează pentru a arăta impecabil.

Alexandra Stan a renunțat la produsele de make-up

„Uneori mă simt foarte bine în pielea mea, alteori găsesc, ca orice femeie, tot felul de defecte. Încerc să mă hidratez foarte mult, să nu mă machiez mult, iar în ultimii ani am încercat să nu mă machiez atât de mult, pentru că machiatul îmbătrânește foarte mult.

Folosesc make-up doar când am proiecte, filmări sau întâlniri importante, dar în 80% din timp nu mă machiez, nu folosesc nici măcar BB cream, folosesc crema cu SPF, las pielea să respire, beau multa apă, și mâncatul este important, fructele și legumele nu trebuie să lipsească, pentru că ajută mult”, a dezvăluit Alexandra Stan pentru unica.ro.

Alexandra Stan a precizat că nu este adepta operațiilor estetice și crede că ar trebui folosite de persoanele care au anumite defecte de imagine.

„Frumusețea chiar vine și din interior, dar trebuie să ne și îngrijim, pentru că nu putem să sfidam legea gravitației și vârstă. Există tot felul de tratamente și terapii care te ajuta să-ți tii pielea tânără și nu cred că e nevoie să apelezi la operații estetice. Operațiile ar trebui să fie ultimul pas”, a mai adăugat cântăreața.

Își dorește să fie mamă

Artista a declarat că abia așteaptă să devină părinte. Chiar dacă nu a avut noroc în dragoste până la 32 de ani, Alexandra Stan nu și-a pierdut speranța în iubrea adevărată și mărturisește că visul de a avea o familie este una dintre prioritățile sale. Celebra solistă originară din Constanța a descris cum ar trebui să arate tatăl viitorului ei copil.

‘Să iubesc din nou? Este dificil, da și nu. Cred că, de fapt, asta este frumusețea vieții, să reușim să rămânem încrezători, să vedem binele din oameni și să ne iubim unii pe ceilalți. Asta înseamnă să fii învingător, de fapt.

Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie.”, a declarat Alexandra Stan pentru Unica.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI