A sărit la bătaie la Puterea Dragostei. Scandal uriaș în casă băieților, ce se întâmplă cu ei VIDEO

A sărit la bătaie la Puterea Dragostei. Scandal uriaș în casă băieților, ce se întâmplă cu ei VIDEO
Un concurent de la Puterea Dragostei a sărit la bătaie

Tensiuni imense la Puterea Dragostei! Scene incredibile au fost filmate chiar în casa băieților unde s-a iscat un scandal uriaș. Ce se întâmplă cu ei și cine a început conflictul între concurenții show-ului iubirii?

Tensiuni la cote maxime la Puterea Dragostei! Un concurent a sărit la bătaie

Concurenții de la Puterea Dragostei luptă pentru a-și găsi jumătatea, dar se pare că unii dintre ei au ajuns să ducă această luptă la un alt nivel. Casa iubirii a sărit în aer la propriu după ultimele conflicte.

Zilele trecute fanii emisiunii îl observau pe Radu cum sare la bătaie la unul din coechipieri care vrea să-i fure atenția cântăreței Seya pe care el o place, iar în ediția de azi îl vedem pe Andrei Luca în timp ce se duelează cu Cristian Marinescu.

Seya: Niciunul din casa este nu este hotărât, așa că nu pueți să îmi spuneți mie că sunt nehotărâtă. Așa că nu puteți să îmi spuneți mie că nu sunt eu nehotărâtă, cum sunteți voi așa sunt și eu!
Radu: Hai mă zi cu ce am denigrat-o!
Alex Stoica: Cuma i vorbit cu ea! Care e atitudinea ta de bărbat?
Radu: Ești papagal, nu te apropia de mine!
Alex Stoica: Ești un fătălău, nu știi să te duci la fete!
Cazi: Nu mă mai critica pe ce face**** mea. Ia-ți ecusonul și umblă printre noi, că tu le știi pe toate! Vezi că dau din casă!

„O să vorbesc și eu la fel de urât”

Totul a pornit în urma unor discuții aprinse cu Aya. Radu și Alex Stoica s-au implicat și ei inițial în discuții, dar lucrurile au degenerat atunci când Andrei Luca și Marinescu au venit în scenă.

Lucrurile se pare că nu se așează în niciun fel, mai cu seamă când prin preajmă se află cele mai acide personaje din competiție. Lupta pentru inima fetelor este deseori uitată în detrimentul bătăliei pentru orgolii.

Fetele încearcă de fiecare dată să intervină în scandalurile din casa băieților, dar de cele mai multe ori nu reușesc să-i stăpânească. În timpul acesta, fanii show-ului iubirii oferă sute de mesaje despre neplăcerile aduse de discuțiile dintre colegii de platou și despre violențele pe care le văd.

Aya: Nu!
Andrei Luca: Nu? Bine, o să mă fac eu!
Cristian Marinescu: O să vorbesc și eu la fel de urât.
Andrei Luca: Vorbește, mă! Vrei să vin acolo să vorbim? Vorbim cum vrei tu?
Cristian Marinescu: Crezi că mă intimidezi?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI