Alexandra Dinu nu a fost uitată la Românii au talent: ‘E ascunsă pe undeva’

Alexandra Dinu nu a fost uitată la Românii au talent: ‘E ascunsă pe undeva’
Cel care a facut remarca a fost Bobonete

Noul sezon Românii au Talent a început în forță. Telespectatorii au avut parte de o schimbare majoră, iar în primul episod pot judeca dacă aceasta a fost sau nu de bun augur. Alexandra Dinu și Florin Călinescu au fost înlocuiți din juriul emisiunii de talente. Pe scaunele lor au venit Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la Cheie și Mihai Bobonete, îndrăgitul actor din Las Fierbinți, realizator de podcast și comediant. Așa cum era de așteptat, glumele și voia bună au fost la ele în casă în cel mai nou sezon Românii au Talent. 

Ce au spus jurații despre Alexandra Dinu în primul episod din sezonul 12 Românii au Talent

De fapt, Mihai Bobonete a făcut senzație printre telespectatori, jurați și concurenți. Îndrăzneț și plin de haz, comediantul a decis că vrea să încerce să facă și el câteva acrobații la trapez, după ce o concurentă a făcut totul să pară o joacă. 

Nu a stat prea mult pe gânduri și le-a spus colegilor din platoul să coboare trapezul ca să facă și el „un rotocol”. 

Când s-a ridicat de pe scaunul de jurat, Andra a fost extrem de mirată și nu îi venea să creadă curajul pe care Bobonete îl are. S-a agățat de trapez și a făcut un ocol al scenei, iar colegii de la tehnic l-au și suspendat în aer, spre surprinderea lui.

S-a întors pe scaun amețit și cu un gol imens în stomac, spunând că i s-au înfundat urechile în momentul în care a fost luat pe sus. De altfel, acrobații se antrenează din greu ca să poată face față acestor momente artistice. 

”Cred că e ascunsă undeva”

Când și-a revenit, Bobonete și Dragoș Bucur au făcut câteva glume pe seama subiectului, făcând aluzie și la fosta jurată Alexandra Dinu. 

Andi Moisescu: Băi, incredibil că mai avem și noi pe aicea 

Mihai Bobonete: Dar pe mine m-ai văzut, frățioare, că eu dacă nu făceam comedie, rupeam trapezele astea. Dar când l-au ridicat, am zis ce trebuie să fac? Să mă țin strâns.

Dragoș Bucur: Probabil că pregătiseră și un juriu de rezervă

Mihai Bobonete: A, da, da, da. Garantat e Alexandra Dinu în cameră.

Dragoș Bucur: Cred că e ascunsă pe undeva.

Alexandra Dinu a fost înlocuită la Românii au Talent. Dacă la Florin Călinescu, telespectatorii se așteptau să fie înlocuit după ce a plecat la Prima Tv, se pare că decizia conducerii de a o scoate pe actriță din juriu a fost una care a ținut de alte aspecte. 

În locul celor doi au venit Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar Andra a rămas singura femeie jurat de la show-ul de talente.