Alex Velea a dat o nouă lovitură în România. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Alex Velea a dat o nouă lovitură în România. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

“Războiul” anului în muzică face victime colaterale. După ce s-a certat cu Mario Fresh, Lino Golden şi Abi Talent, iubitul Antoniei şi-a concediat şi impresarul. Alex Velea l-a furat acum pe cel mai dorit om din showbiz.

Alex Velea îl are ca impresar pe cel mai dorit om din showbiz

Cum Mădălin Moșoiu a fost concediat de Alex Velea, acesta a rămas să lucreze cu foştii membri Golden Boy Society: Lino Golden, Mario Fresh şi Abi Talent. Aşa cum era de aşteptat, cântăreţul avea nevoie de un om care să se ocupe de impresariat, motiv pentru care acesta a apelat la serviciile celui mai dorit om din showbiz – Cătălin Rotaru. Noul manager este un nume foarte cunoscut în lumea maneliştilor, acesta fiind şi impresarul lui Florin Salam, Nicolae Guta, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. AMMA Music a înregistrat un succes uriaş, iar Rotaru a devenit, peste noapte, unul dintre cei mai tari oameni din muzică.

Momentan, Cătălin Rotaru se ocupă şi de Lavinia, Cornel Palade, Theo Rose, What’s Up, Nadir, Sorinel Puştiu’ şi Jean de la Craiova.

Alex Velea a dat o nouă lovitură în România. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz
Alex Velea a dat o nouă lovitură în România. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

De ce şi-a concediat Velea impresarul

Se pare că motivul pentru care Velea a ales să renunţe la serviciile lui Mădălin Moșoiu (Ursu) este faptul că acesta a fost văzut la ziua de naştere a lui Lino Golden. Mai mult, impresarul nu a încercat niciodată să aplaneze conflictul dintre cei doi.

“Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum. Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lâno pentru că el își va găsi un alt impresar.

Practic, l-a concendiat. Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte. Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lâno or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, au spus surse din anturajul lui Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI