Andrei Ivan e gata să dea lovitura. Cine îl vrea pe atacantul de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan e gata să dea lovitura. Cine îl vrea pe atacantul de la Universitatea Craiova
Andrei Ivan e gata să dea lovitura. Cine îl vrea pe atacantul de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan e gata să dea lovitura. Atacantul de la Universitatea Craiova are un sezon foarte bun, el redevenind fotbalistul care se prefigura a fi acum 4-5 ani. Deși are doar 24 de ani, Ivan este, practic, la a doua tinerețe fotbalistică. La 20 de ani se transfera la FK Krasnodar pentru 3 milioane de euro. Dara intrat în anonimat. Abia odată cu revenirea la Craiova, Ivan a devenit din nou o „țintă” pentru alte cluburi europene.

Andrei Ivan e gata să dea lovitura

Andrei Ivan e gata să dea lovitura. Atacantul de la U. Craiova trece printr-un moment foarte bun al carierei. E, practic, o relansare a acesteia după ce Ivan se pierduse în anonimat după transferul din 2017 de la Craiova la FK Krasnodar. După un sezon, el s-a mutat la Rapid Viena, unde nu a „rupt gura târgului”, așa că în vara lui 2019 a revenit la Craiova. Însă abia în acest sezon, Ivan și-a regăsit, parcă, pofta de fotbal.

Andrei Ivan a adunat 4 goluri și 2 pase decisive în 8 partide, el redevenind o soluție și pentru atacul echipei naționale. Parcă prevăzând ce se va întâmpla, antrenorul Craiovei, Laurențiu Reghecampf, declara, de curând, că Ivan nu va mai putea fi ținut la echipa olteană dacă va continua cu forma bună.

Pentru mine, Andrei este fenomenal. I-am spus ca dacă o va tine așa și va fi serios, este foarte greu să-l oprești. Poate juca și al doilea vârf, și pe orice poziție din față. E fotbalist de explozie, e altruist, este un jucător care ne ajută foarte mult. Dacă va continua așa, în mod cert nu-l vom mai vedea la Craiova mult timp”, declara Laurențiu Reghecampf, după victoria cu Academica Clinceni, conform digisport.ro.

Cine îl vrea pe atacantul de la Universitatea Craiova

Iar Andrei Ivan e dorit de o mare echipă a Europei. Fatih Terim, tehnicianul celor de la Galatasaray, pare a nu se fi săturat de fotbaliști români. După ce acum două decenii îi pregăteaa pe Gică Hagi și Gică Popescu, „Împăratul” a transferat alți doi fotbaliști români în această vară. Mai întâi, tot de la U. Craiova, pe Alex Cicâldău, contra sumei de 6,5 milioane de euro. Apoi, l-a adus pe Olimpiu Moruțan, de la FCSB, pentru 5,7 milioane de euro.

Acum, Terim ar dori să-i găsească înlocuitor lui Ryan Babel, fotbalistul trecut și pe Liverpool, căruia în vară îi expiră contractul. Iar alesul lui Terim se pare că e chiar Andrei Ivan. Reputatul tehnician turc i-a cerut referințe despre Ivan chiar lui Cicâldău, care i-a fost coechipier la Craiova și la națională. Dacă transferul se va materializa, va fi o a doua șansă pe care Andrei Ivan ar primi-o de la Galatasaray. El ar fi putut ajunge la gruparea Cim Bom încă din 2017, dar a preferat să joace la Krasnodar, în Rusia.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI