Alex Bodi se va enerva! Ce a mărturisit rusoaica Daria Radionova, cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi se va enerva! Ce a mărturisit rusoaica Daria Radionova, cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu
Alex Bodi se va enerva! Ce a mărturisit rusoaica Daria Radionova, cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

În urmă cu două luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își mai dădeau o șansă după ce afaceristul își pusese deja la punct o altă viață alături de Daria Radionova. Deși porțile rămăseseră deschise pentru rusoaică, Bianca și Bodi putând oricând să se separe, din nou apărând în cadru controversata străină, noua informație pune lacătul pe o posibilă revenire la vechea iubire.

Rusoaica Daria Radionova a trecut la un alt capitol după ce Bodi a revenit la Bianca

Daria Radionova este femeia pe care Alex Bodi a lăsat-o pentru a fi din nou cu fosta soție, Bianca Drăgușanu. După ce vechiul cuplu s-a afișat împreună, rusoaica a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu afaceristul.

„Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme, a venit din nou la mine”, spunea șatena după ce Bodi s-a împăcat cu Bianca.

Diva spunea că relația pe care a avut-o cu Bodi a fost serioasă, mai ales că acesta îi spunea adesea că-și dorește o familie cu ea. Ba chiar chemase preotul acasă pentru a le binecuvânta relația, a povestit Radionova. Deși se pare că avea gânduri serioase cu aceasta, s-a întors la Bianca. Cert este că Radionova nu se va mai întoarce în brațele lui Bodi, dacă în viața lui va fi din nou ”pauză”. Tânăra a răspuns mai multor întrebări pe pagina ei de Instagram, iar când a fost întrebată dacă are un iubit, a răspuns afirmativ și a postat o imagine cu un buchet imens de trandafiri albi.

Se va muta la Monaco alături de noul iubit

Mai mult, în viața ei urmează câteva schimbări majore. Rusoaica a părăsit Marea Britanie, unde a locuit ani buni, și a hotărât să se mute în Monaco, alături de actualul partener, semn că relația este una cât se poate de serioasă.

Rusoaica Daria Radionova l-a uitat pe Alex Bodi și are un nou iubit
Rusoaica Daria Radionova l-a uitat pe Alex Bodi și are un nou iubit

„Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, spunea Daria Radionova în urmă cu câteva luni.

„Este mult mai liniștit și sigur. Aer curat, briza mării, întotdeauna vreme bună. Mâncare incredibilă și oameni policoși”, a scris Daria la secțiunea de story de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI