Cât costă, de fapt, mașina lui Alex Bodi. A scos o avere din buzunar pentru Lamborghini

Cât costă, de fapt, mașina lui Alex Bodi. A scos o avere din buzunar pentru Lamborghini
Cât costă, de fapt, mașina lui Alex Bodi. A scos o avere din buzunar pentru Lamborghini

Iubitul Biancăi Drăgușanu are portofelul doldora, lucru care se vede din fiecare achiziție pe care o face. Alex Bodi este proprietarul unei colecții impresionante de mașini scumpe, dar preferata sa pare a fi un Lamborghini de senzație, la care alți români nici nu îndrăznesc să viseze. Mașina pare a fi desprinsă din filmele science-fiction. Cât l-a costat bolidul pe omul de afaceri? Vorbim despre o mică avere!

Suma fabuloasă pe care a plătit-o Bodi pentru Lamborghini

Alex Bodi este un împătimit al mașinilor, fapt ce rezultă și din numărul impresionant pe care îl deține. Aproape de fiecare dată când postează fotografii sau clipuri video pe rețelele sociale, Bodi și partenera lui, Bianca Drăgușanu, se bucură de confortul oferit de Lamborghini-ul afaceristului.

Alex Bodi este un împătimit al mașinilor

Acesta a achiziționat bijuteria pe patru roți anul trecut, undeva în vară, și a dat pe ea o mică avere. Conform unor surse de specialitate, mașina costă undeva în jurul sumei de 400.000 de dolari. Dar asta nu e tot! La acest preț se adaugă și dotările în plus, căcă mașina lui Bodi este personalizată. Astfel, la „nota de plată“ au mai apărut câteva zerouri, mașina fiind realizată la comandă.

De aceea, probabil nu ar fi exagerat să presupunem că bolidul l-a costat pe Bodi în jur de 500.000 de dolari, dat fiind că mașinile pe care le deține bărbatul nu sunt pentru buzunarul oricui.

Ce alte mașini mai deține iubitul blondinei

Iubitul Biancăi Drăgușanu are în garaj, printre altele, un Bugatti Chiron, un Ferrari Pista, Maybach și un Rolls-Royce. Cea mai scumpă „piesă“ din colecția lui Bodi este Rolls-ul comandat din Germania, care se vinde cu aproape jumătate de milion de euro.

Afaceristul nu a avut, însă, dintotdeauna mașini scumpe. Primul autovehicul al lui Alex Bodi a fost un Ford Fiesta. Nu de mult, Bodi mărturisea că situația lui financiară nu a fost mereu roz, existând chiar momente în care nu a avut ce mânca. Iubitul blondinei a dat lovitura într-o afacere cu lingouri de aur, iar, de atunci, lucrurile s-au aranjat pentru el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI