Imaginile care o vor scoate din minți pe Bianca Drăgușanu! Ce a făcut Alex Bodi pentru Daria Radionova

Dacă până acum Alex Bodi nega cu vehemență că el și focoasa rusoaică, Daria Radionova, ar fi mai mult decât „parteneri de afaceri“, acum se pare că cei doi nu se mai ascund după deget și nu mai au nicio reținere, motiv pentru care s-au hotărât să-și afișeze iubirea în online. Vezi imaginile care o vor scoate din minți pe fosta soție a milionarului.

De la „parteneri de afaceri“ la „noi doi suntem ca Soarele și Luna“

Fără alte prezentări, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și „partenera de afaceri“ a acestuia, Daria Radionova, au trecut la un alt nivel al relației, lansând un întreg arsenal de declarații.

Frumoasa rusoaică a încărcat pe Instagram un clip filmat în interiorul mașinii, iar pe fundal se poate auzi o… melodie de dragoste (Nane feat. George Hora – NOI 2, n.r.). În ciuda părerilor lumii, cei doi se simt din ce în ce mai siguri pe sentimentele lor, astfel că Daria i-a dat tag lui Bodi în story-ul respectiv, lucru pe care și omul de afaceri din Mediaș l-a făcut la rândul său.

„Noi doi, noi doi, suntem ca Soarele și Luna, noi doi, noi doi, alunecăm pe cer întotdeauna“, sunt versurile care se aud în mașina Dariei.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu face declarații de dragoste altei femei

Ca declarațiile de amor să nu rămână neîmpărtășite, Alex Bodi a făcut un story similar în care i-a dat tag brunetei de 24 de ani.

„Noi doi suntem ca praful de stele…știi bine că doar tu ești fata din visele mele“, sunt versurile care se aud din mașina fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Dacă nu v-ați prins încă, vă spunem noi că cei doi îndrăgostiți ascultau aceeași melodie.

„Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun“, declara cu ceva vreme în urmă Daria Radionova.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI