Alex Bodi se însoară din nou. E oficial, când va face anunțul: Bianca Drăgușanu sigur nu se bucură

Alex Bodi se însoară din nou. E oficial, când va face anunțul: Bianca Drăgușanu sigur nu se bucură
Daria Radionova, în al nouălea cer de fericire

Deși cu pobleme și dosare penale, Alex Bodi a decis să o ia de soție pe Daria Radionova. Vestea despre viitorul mariaj nu a fost făcută public, încă, dar rusoaica Radionova este sigură că așa va fi. Când, cum și unde, rămâne de aflat.

Daria Radionova, în al nouălea cer de fericire

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu a stat mult pe gânduri și și-a găsit viitoarea parteneră de viață. Dacă momentele de fericire, timpurii, au existat în brațele rusoaicei Daria Radionova, totul a fost spulberat odată cu scandalul în care este implicat afaceristul. Cu dosare penale și acuzații grvae de trafic de persoane, Alex Bodi riscă ani grei de închisoare.

Dar asta nu l-a speriat, și a decis că Daria Radionova este viitoarea sa soție, sau cel puțin așa le-a declarat aceasta celor de la Cancan. În aceste zile Daria Radionova se află la Londra, unde are ceva trebuiri de rezolvat. Daria spune că Alex Bodi ar fi cerut-o deja în căsătorie, și că ar fi prezentat-o și familie sale, de curând.

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a declarat Daria Radionova pentru CANCAN.RO.

Alex Bodi, mai sigur de nuntă ca niciodată

la începutul anului, intr-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Alex Bodi a povestit despre noua sa relație cu Daria Radionova. Tot atunci, afaceristul a declarat că este mai mult ca sigur că va avea loc și nunta sa cu Daria, dar după rezolvarea problemelor cu legea. În ultima perioadă cei doi au afișat poze împreună, în momente tandre și care arătau cât de mult se iubesc cei doi.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine. Dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin.

Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a mărturisit Alex Bodi într-un interviu oferit pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI