11 nov. 2020 | 20:24

Alex Bodi, reținut pentru 24 de ore. Ce a declarat avocatul lui. Detalii de ultim moment despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Știri generale
Alex Bodi, reținut pentru 24 de ore. Ce a declarat avocatul lui. Detalii de ultim moment despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi, retinut pentru 24 de ore

A fost o zi grea pentru Alex Bodi, după ce acesta a fost ridicat chiar din propria sa vilă din Capitală, cu mascații. Alex Bodi este cercetat într-un amplu dosar de trafic de persoane și proxenetism. Astfel, miercuri, în jurul orei 17.00, Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de procurori. De asemenea, la scurt timp, a și fost reținut.

Alex Bodi, reținut pentru 24 de ore

Menționăm că în urma audierilor de la DIICOT Craiova, Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, joi, în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Astăzi, la intrarea în sediul DIICOT Craiova, avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu a susținut că Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzații, dar și că adevărul va ieși la suprafață.
Cu toate că între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au existat numeroase episoade violente și au ajuns de multe ori la poliție, Bianca Drăgușanu nu îl crede vinovat pe fostul său soț.

”Biancăi nu i-a venit să creadă și e foarte supărată. În ciuda a tot ceea ce i-a făcut Alex, ea mai are sentimente pentru el, încă îl iubește, nu dispar cu totul peste noapte. Chiar dacă a bătut-o, umilit-o și s-a afișat cu altă femeie, ea niciodată nu ar vrea ca lui să i se întâmple ceva rău.

Nu va veni in țară pentru că astăzi participă la un eveniment important și nu are cum. Are planuri în Dubai pentru încă o perioadă de timp. Dar dacă Alex i-ar cere să se întoarcă pentru a-i fi alături, ea ar face asta imediat„, au declarat apropiați ai Biancăi, pentru impact.ro.

23 de percheziții domiciliare

Dar DIICOT și Poliția Română au anunțat că, miercuri dimineață, au loc un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism. Ziua aceasta a fost denumită ”Ziua Z”.

În comunicatul trimis de DIICOT se menționează că la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare care este specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții interlopului), în timp ce era într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți s-au folosit de rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția.

Le inducea în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, profitând de starea lor de vulnerabilitate: situație materială precară, naivitate, lipsă de educație.

„SUB COORDONAREA LIDERULUI, S-AU PUS BAZELE UNEI GRUPĂRI INFRACȚIONALE SPECIALIZATE ÎN PRINCIPAL ÎN TRAFICUL DE PERSOANE, TRAFIC DE MINORI ȘI PROXENETISM ȘI ÎN SECUNDAR ÎN ȘANTAJ (CONSECINȚĂ A PLĂȚII UNOR TAXE DE PROTECȚIE).
Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării”, se mai arată reprezentanții DIICOT.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro