Alex Bodi, prima reacție după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Confirmă sau infirmă scandalul?

Autor: Chivu Ana - 20:58, 13 sept. 2019
Alex Bodi, prima reacție după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi surprind din nou…de data asta cu un conflict. După despărțiri și împăcări care și-au pierdut deja șirul, Alex Bodi a fost surprins într-un moment șocant. Acesta ar fi bătut-o pe fosta soție a lui Victor Slav după ce i-ar fi găsit niște conversații pe o rețea de socializare cu altcineva.

Probleme în paradisul Biancăi! Bodi a bătut-o sau nu?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit împreună la un restaurant, la doar câteva ore după ce scenele cam prea aprinse dintre ei au apărut în presă. Scandalul dintre proaspeții căsătoriți a avut loc în parcarea unui local de fițe din Herăstrău. Cine se scuză se acuză? Bodi a vorbit cu paparazzi wowbiz.ro despre cele petrecute.

„Dacă ar fi să răspund la fiecare acuzație, ce aș face? Ar fi aiurea! Acum nu am fost violent. Nu înțeleg despre ce să vorbesc… Ca și cum te acuz pe tine. Eu acum pot să spun că mi-ai furat adidașii”
Alex Bodi

După ce a fost întrebat strict dacă este sau nu adevărat că a bătut-o pe blondină, Bodi a răspuns cu o altă întrebare: „Cum să fie adevărat?” Nimeni nu poate pune exact ștampila pe eveniment, așa că nu există neapărat vinovatul care merită indicat cu degetul, dar, de obicei, la o întrebare nu răspunzi cu o alta. Acesta poate fi lejer un semn de neasumare a faptelor reale, implicit și afirmarea lor.

Alex Bodi, prima reacție după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu
Alex Bodi, prima reacție după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Este Drăgușanu însărcinată?

Desigur că după ce amorezii și-au început viața împreună, mai nou și cu acte, se vehiculează o posibilă sarcină a Biancăi. Alex Bodi a infirmat o aceasta, spunând că sunt numai zvonuri.

„Nu vezi? Dimineața se spune despre divorț, seara, că suntem despărțiti. A doua zi că suntem împreună, peste două zile, nunta. Eu știu de unde le scoate lumea? Eu nu vreau să mai comentez. Comentează lumea pentru mine”
Alex Bodi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI