Bianca Drăgușanu a rămas cu urme, după ce Alex Bodi a bătut-o într-o parcare. Ce se vede pe această filmare

Autor: Andrei Simion - 11:25, 13 sept. 2019
Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu într-o parcare

Bianca Drăgușanu a rămas cu urme, după ce Alex Bodi a bătut-o într-o parcare din București. Vedeta s-a filmat și a distribuit videoclipul pe rețelele de socializare, iar fanii au observat câteva vânătăi pe corpul ei. Inainte de incident, Bianca a postat un mesaj care a dat de bănuit că avea să se întâmple ceva rău.

Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu într-o parcare

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019. Nunta a fost făcută în secret și nici măcar părinții celor doi nu au știut prea multe detalii despre eveniment. Iată că relația dintre cei doi pare să nu fie una tocmai fericită. Bianca și Alex au mers împreună la un local de fițe din Capitală, iar diva a postat pe o rețea de socializare un videoclip filmat în restaurant și un mesaj în care transmitea că are nevoie de spațiu.

Ulterior, Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu în parcarea localului, iar loviturile i-au lăsat semne vizibile pe corp. Fosta prezentatoare TV s-a filmat cu o pereche de cercei și le-a dezvăluit fanilor de unde i-a cumpărat, iar aceștia au observat că Bianca avea urme pe corp. Diva are o vânătaie pe umărul drept și una pe umărul stâng, pe care nu le-a putut acoperi cu fond de ten.

După acest episod, diva a mers la un salon de masaj, unde s-a filmat din nou și a distribuit filmulețele pe rețelele de socializare. În imagini se observă că are răni pe picioare, cel mai probabil provenite de la loviturile primite de la Alex Bodi.

Cei care i-au văzut pe Bianca și Alex certându-se în parcarea localului din Parcul Herăstrău susțin că Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe femeie și i-a strigat: „Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI