Alex Bodi e sărac? Unde a fost surprins, de fapt, deși se laudă cu bolizi de mii de euro (exclusiv)

Are mașini, haine și accesorii luxoase, dar Alex Bodi pare a fi mai cumpătat decât crede lumea. Unde a fost surprins, de fapt, deși se laudă cu bolizi de mii de euro. Fotoreporterii l-au prins în „plin flagrant”. Unde se ducea fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi e sărac?

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este din nou în centrul atenției mass-media. După ce a fost eliberat din arestul de la domiciliu, acolo unde a fost reținut timp de jumătate de an, Alex Bodi a fost surprins de către fotoreporterii impact.ro într-o ipostază surprinzătoare.

Cu toții știm că Alex Bodi este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. Fostul partener al Dariei Radionova nu se sfiește în a-și etala ceasurile scumpe și bolizii de lux, dar cu toate acestea este destul de rezervat atunci când vine vorba de a lua prânzul în oraș. Sau cel puțin acesta este lucrul care reiese în urma ultimor fotografii pe care paparazzi Impact le-au surprins zilele acestea.

Și pentru cine se gândea că Bodi ar putea avea probleme cu banii, ei bine, nu se pune problema de așa ceva. Cu toate astea, dacă hainele, accesoriile și automobilele sale valorează o adevărată avere, la care alții pot doar visa, Alex Bodi este foarte cumpătat atunci când vine vorba de a mânca în oraș. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost văzut la volanul unui Lamborghini Urus, de aproape 250.000 de euro, cu numere personalizate de Cehia, la un Lukoil de pe DN 1, acolo unde s-a întâlnit cu un prieten.

Afaceristul s-a oprit pentru a savura un meniu de la McDonalds Corbeanca, pentru care a scos 20 de lei din buzunar. Apoi, cei doi bărbați au plecat spre vila milionarului din Tunari.

De ce a fost arestat, de fapt, Alex Bodi în noiembrie 2020

În luna noiembrie a anului trecut, Alex Bodi a fost arestat și reținut la domiciliu, după ce s-a aflat că a ajutat la constituirea unui grup infracțional. El a mai fost acuzat și de proxenetism, trafic de persoane și șantaj, alături de încă 18 persoane implicate în acest grup infracțional.

Se pare că membrii unei bande racolau fete de pe rețelele de socializare, le seduceau și apoi le forțau să se prostitueze în cluburi din Europa. Victimele care nu se supuneau însă ordinelor erau grav torturate.

Una dintre fete le-a povestit procurorilor cum a fost violată, bătută până la leșin și băgată cu capul în cadă pentru a fi înecată. Aceasta a mărturisit că ea și alte fete erau și drogate în același timp și batjocorite de toți membrii grupării infracționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI