Alex Bodi, decizie șoc primită chiar acum. Ce se întâmplă cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Decizia primită de Alex Bodi acum. Ce se întâmplă cu celebrul afacerist?

Situația lui Alex Bodi nu e una deloc fericită. Ce veste șoc a primit celebrul afacerist acum? Care e situația legală în care se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu? Ce se întâmplă cu el chiar acum și care e hotărârea magistraților?

Ce decizie șocantă a primit Alex Bodi acum?

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu rămâne în arest, după ce contestația înaintată de avocații lui a fost refuzată de magistrații care au decis ca acesta să rămână în continuare în spatele gratiilor. Amintim că afaceristul a ajuns în atenția oamenilor legii după ce s-a trezit cu mascații la vila de lux unde locuia cu noua lui iubită, Daria Radinova. Mai exact, bărbatul a fost săltat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism care a organizat percheziții în nu mai puțin de opt județe în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxentism în care ar fi și acesta implicat.

Trebuia ca fostul partener al designer-ului să fie reținut pe perioada de 29 de zile, dar oamenii legii au decis să respingă contestația de eliberare înaintată recent de avocații inculpatului, astfel că Bodi rămâne în arest. O propunere de arestare emisă de Parchetul Judecătoriei Dej arată că fostul amorez al fostei asistente păcătoase nu este la prima abatere, arată viva.ro. Numele afaceristului mai apare într-un dosar de proxenetism din Dej.

Detalii DIICOT

„Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor. Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj. (consecință a plății unor taxe de protecție). După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.”
DIICOT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI