S-a aflat secretul lui Cream! De ce are părul atât de frumos și lucios

S-a aflat secretul lui Cream! De ce are părul atât de frumos și lucios
S-a aflat secretul lui Cream! De ce are părul atât de frumos și lucios

Cu părul ondulat și trăsături exotice, discretă și elegantă în viața privată, Claudia Pavel, alias Cream, este o mămică superbă la 35 de ani. Artista, care crează momente unice pe scenă, are un corp de revistă astfel că bărbații întorc adesea capul după ea.

Cu toate acestea, vedeta își concentrează toată atenția pe fiul ei Noah, care împlinește opt ani în luna noiembrie. Este o mamă singură, dar nu uită să aibă grijă de ea, astfel că aparițiile ei sunt de invidiat. Recent, ea a dezvăluit secretul pentru un păr frumos și strălucitor. Pentru mai multe detalii, te invităm să parcurgi acest articol.

Cum se menține în formă și cu un tonus de invidiat Claudia Pavel

Claudia Pavel (35 de ani) este o femeie superbă, o mamă dedicată și o artistă pe care publicul nu încetează să o aprecieze. Cu o naturalețe care seduce imediat, cea supranumită Cream a dezvăluit care sunt secretele ei pentru a arăta ca un model Victoria’s Secret. În primul rând, vedeta face mult sport și a renunțat la consumul de carne.

„Întreg lifestyle-ul ar trebui să fie un detox! Fac sport, fac hot Bikram Yoga, sunt înnebunită că există în România, este un studio foarte tare în Herăstrău, de hot yoga, și fac acolo de câte ori pot pe săptămână. Cât stăm la mare înot și merg la plajă zilnic, sper să reușesc să alerg pe plajă, așa cum mi-am propus. În plus, mănânc sănătos, sunt vegană.

Sper să nu am foarte multe «cheat days» aici la mare, să mă țin de treabă și să îmi beau sucurile mele, să nu mă las pradă tentațiilor“, a povestit Cream, potrivit ciao.ro.

Vrei un păr frumos și strălucitor? Iată secretul lui Cream

Încă din luna august, artista se află pe litoralul românesc, unde își etalează corpul fără cusur. În ceea ce privește podoaba capilară bogată și atât de strălucitoare, Cream este de părere că stilul de viață și alimentația sunt esențiale. Așadar, pentru a avea un păr ca cel al vedetei, sfatul ei este ca viața noastră să fie „un detox“. Ce înseamnă asta mai exact? Ei bine, vă redăm cuvintele ei.

Claudia Pavel arată superb la 35 de ani
Claudia Pavel arată superb la 35 de ani

„Sunt foarte fericită că sunt vegană, am 59 de kilograme, îmi doresc să ajung la 56 de kilograme, de aceea beau ceaiuri din plante, sucuri, mănânc salate, practic întreaga noastră viață ar trebui să fie un detox.

Ca să ai par frumos și piele frumoasă asta trebuie să faci. Este un stil de viață extrem de sănătos, lipsit de toxine. Trebuie să avem grijă de imunitatea noastră și să eliminăm toxinele din viața noastră, să facem sport și să avem o alimentație sănătoasă. Mai fac masaje, și acupunctură, pentru inreținere“, a mai spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI