Ale cui sunt amprentele găsite în casa Cristinei Țopescu. Ce au dezvăluit anchetatorii apropiaților

S-a descoperit ale cui sunt amprentele găsite în casa Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a murit, la vârsta de 59 de ani, și a fost incinerată la Crematoriul Uman. Între timp, anchetatorii au aflat ale cui sunt amprentele găsite în casa jurnalistei, care a încetat din viață în perioada 26-28 decembrie 2019.

Ale cui sunt amprentele găsite în casa Cristinei Țopescu

„Legistul a analizat trupul aflat în stadiu avansat de degradare, chiar mumificat, și a întocmit un raport în care se specifioca faptul că ziarista terminase socotelile cu viața de două săptămâni. Mai mult, dusă la necropsie, medicii nu au putut spune clar cauza morții, însă au mers pe varianta unui infarct sau chiar a unui accident vascular”, au dezvăluit surse din cadrul anchetei.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu este incinerat joi, 16 ianuarie

Femeia care a intrat în casa Cristinei Țopescu înainte ca polițiștii să ajungă la locuința jurnalistei a dezvăluit că amprentele care au fost găsite în casă îi aparțin.

„Am intrat cu lanternele în locuința Cristinei, fiindcă nu era lumină. Așa cum i-am spus în acea seară și ofițerului de la serviciul specializat prezent la fața locului, să fie sigur că îmi va găsi amprentele pe clanța de la ușă. Făcând o paranteză, când trăia, ziua, Cristina lăsa ușa de la casă deschisă, râdea și spunea că oricum dacă aude cineva cățeii lătrând nu are curajul să intre, doar noaptea mai încuia ușa! Acum, era închisă pe dinăuntru, deci vă dați seama că am deschis, am aprins luminile, am văzut-o cum era pe pat… Am ieșit, am mai vorbit cu doamna comisar șef de la Poliția Otopeni, am spun pe cine să contacteze, fiindcă nu știa pe cine să anunțe din familie, apoi am plecat acasă”, a povestit vecina Cristinei Țopescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI