Cum a apărut Ștefan Bănică Jr la căpătâiul Cristinei Țopescu. Oamenii au fost copleșiți de emoție

Cântărețul le-a oferit tuturor momente emoționante, odată ce-a ajuns la căpătâiul Cristinei Țopescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusă pe ultimul drum, astăzi, însă într-un mod ceva mai diferit față de alte vedete de la noi, când au trecut în neființă, fiind incinerată. Fosta prezentatoare a fost găsită fără suflare în casă, duminică, pe 12 ianuarie, de către polițiști. Oamenii legii nu au putut decât să constate decesul, fiind ulterior precizat că s-a stins, cel mai probabil, în urmă cu două săptămâni.

Cum a apărut Ștefan Bănică Jr la căpătâiul Cristinei Țopescu. Oamenii au fost copleșiți de emoție

Ștefan Bănică Jr. a fost vizibil marcat de durere, când a ajuns la căpătâiul fostei sale iubite, din anii tinereții, potrivit spynews.ro. Ceremonia are loc, joi, pe 16 ianuarie, la Crematoriul Uman, din București. Incinerarea trupului neînsuflețit al Cristinei Țopescu este un procedeu ce se defășoară pentru aproximativ două ore, la o temperatură de 1.000 de grade Celsius. Artistul a venit să își ia rămas bun de la Cristina, aceasta fiind condusă pe ultimul drum în prezența rudelor și a celor care au cunoscut-o.

Cum a apărut Ștefan Bănică Jr la căpătâiul Cristinei Țopescu. Oamenii au fost copleșiți de emoție
Ștefan Bănică Jr. a venit joi să își ia rămas bun de la fosta lui iubită, Cristina Țopescu (sursă foto: spynews.ro)

Cântărețul a fost surprins chiar în timp ce cobora din mașină, având în mână un buchet de trandifiri albi, pe care l-a adus pentru a-l depune la căpătâiul Cristinei Țopescu. Acesta a dat mâna și cu fratele fostei prezentatoare, aflat și el la Crematoriul din Capitală, după care s-au îndreptat spre locul în care era depus trupul neînsuflețit al jurnalistei.

Câtă vreme a fost surprins într-o astfel de ipostază cu totul dureroasă, artistul și-a ținut privirea plecată mai mult spre pământ. A uimit prin gestul său, mai ales că relația lui cu Cristina Țopescu s-a încheiat în anul 1993. Cei doi au ales, însă, să păstreze amintirea poveștii lor de dragoste curată, și niciodată nu și-au aruncat cuvinte urâte.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a fost mesajul scris de către Ştefan Bănică Jr., pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI