Albert Oprea și-a dezvăluit planul. Ce va face cu premiul de la Survivor, dacă va câștiga

Albert Oprea și-a dezvăluit planul. Ce va face cu premiul de la Survivor, dacă va câștiga
Albert, despre planul său, dacă va câștiga marele premiu de la Survivor: ce va face cu banii

Albert Oprea nu se teme de provocări și și-a creionat încă de la începutul aventurii ”Survivor” un plan, în cazul în care va câștiga competiția. Tânărul își dorește să demonstreze că se poate răzbi în viață și prin propriile forțe.

Planul lui Albert Oprea. Ce va face cu premiul de la Survivor

Războinicul în vârstă de 24 de ani este un tânăr afacerist, descriindu-se drept antreprenor de profesie. S-a născut în București și este pasionat de mic de actorie și sport. Este fasinat de lumea banilor, urmând studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.

Concurentul avea 70 de kilograme și 1,71 metri înălțime la începutul competiției din junglă. Este o fire atletică și a întâmpinat concursul pentru supraviețuire cu mare implicare.

Înainte de a i se schimba viața, a dat un interviu pentru Viva unde și-a spus planul, dacă va câștiga ”Survivor”. Banii i-ar investi în educația sa, deoarece vrea să dea un exemplu tinerilor că poți reuși în viață prin propriile eforturi.

„Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a declarat Războinicul pentru sursa menționată.

În ceea ce privește pasiunile sale, Albert a spus:„Îmi place foarte mult să citesc, îmi place psihologia, îmi place să mă documentez, să aflu lucruri noi în fiecare zi. Sunt pasionat de filme, de actorie. M-am gândit să fac o carieră din asta. Îmi plac afacerile. Planul meu este să fac afaceri, să fac bani ca să mă întrețin, și apoi să fac doar ceea ce îmi place”, a descris el.

Cele mai recente întâmplări din concursul de la Kanal D 

În prezent, se poate spune că tânărul se află la ananghie. Competiția a ajuns într-un punct fierbinte pentru toți supraviețuitorii, dar mai cu seamă pentru el, neavând un grup căruia să i se alăture la greu. Dimpotrivă, este blamat de coechipieri pentru faptul că încă nu s-a integrat, că nu comunică și este adesea acuzat că este fals în raport cu aceștia. Recent, din cauza presiunii și, poate, pentru a stopa conflictele, le-a transmis fanilor din România să nu-l mai voteze pentru a ieși ”favoritul publicului”. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI