Dezvăluiri despre Elena Marin și Albert Oprea. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei la Survivor România

Dezvăluiri despre Elena Marin și Albert Oprea. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei la Survivor România
Dezvaluiri despre Elena Marin si Albert Oprea

Elena Marin rupe tăcerea în privința relației sale cu Războinicul Albert Oprea de la Survivor România. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei în jungla dominicană. Fanii au rămas impresionați de cuvintele celebrei coregrafe din echipa roșie. Ce mesaj i-a transmis roșcata fostului ei adversar.

Ce relație au, de fapt, Elena Marin și Albert Oprea

Sezonul 2 Survivor România a fost unul dintre cele mai urmărite din România. În cadrul finalei de pe 10 iulie, Faimosul Zanni l-a învins pe Războinicul Andrei Dascălu și a ridicat marele trofeu de la Survivor, primind premiul mult râvnit de 50.000 de euro.

Pe lângă Zanni, Elena Marin a fost una dintre cele mai populare și apreciate concurente din echipa roșie. Celebra coregrafă a rezistat eroic timp de aproape șapte luni, părăsind competiția aproape de semifinală.

Invitată la emisiunea Ștafeta Mixtă de la Kanal D, focoasa roșcată a dezvăluit secrete din culisele celui mai dur reality-show din Republica Dominicană, povestind momentele dificile prin care a trecut la Survivor România. De asemenea, Elena Marin a vorbit și despre relația ei cu Războinicul Albert Oprea, față de care mereu a nutrit sentimente de admirație și simpatie.

„Eu când il vedeam pe Albert pus la zid, am rezonat unul cu celălalt, ne-am regăsit. Noi în mod normal nu aveam voie să vorbim, dar cand ieseam de la Consiliu am putut să schimbăm câteva cuvinte si ii spuneam să fie puternic, să nu renunte si el imi spunea acelasi lucru.

La unificare mi s-a părut un băiat foarte educat, care incerca să nu se bage in conflicte. Când am iesit, m-a asteptat la hotel si m-a luat in brate si am simtit acea caldură. Cred că după Survivor, din păcate nu am păstrat legătura pentru că fiecare dintre noi si-a luat timp pentru familie, dar mi-ar plăcea să ne revedem și să avem o relație de prietenie.

Elena Marin, despre tatăl lui Albert Oprea

Ajunși înapoi în țară, Elena Marin a mărturisit că a fost profund impresionată de relația apropiată pe care o au Albert Oprea și tatăl său, cel căruia Războinicul i-a promis, la plecarea în Republica Dominicană, că va ajunge în marea finală Survivor România.

Mi-a plăcut foarte tare de tatăl lui Albert, l-am cunoscut la aeroport. Albert tot povestea despre relatia lor si cred că mi-ar fi plăcut să îl cunosc si asa a fost să fie. La aeroport am reusit să il cunosc si am fost foarte impresionată.

L-am simtit un om bun, sincer, si i-am dat si eu câteva sfaturi, să păstreze aceeasi relatie cu Albert. Nici familia nu stie prin ce am trecut acolo, eu empatizez cu el si stiu ce suferință a fost acolo”, a declarat Elena Marin.”, a declarat fosta Faimoasă Elena Marin, potrivit celor de la wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI