Toată lumea vede cele trei semne din poza aceasta de Crăciun, dar puțini reușesc să descopere cele 10 cuvinte ascunse în mai puțin de 90 de secunde. Așadar, vă provocăm să descoperiți toate semnele ascunse din imaginea de mai sus. Amintiți-vă că aveți doar 90 de secunde pentru a finaliza tot procesul!
Crezi că aveți ochi buni? Dacă ești atât de sigur pe mintea ta, ai face bine să rezolvi rapid această fotografie de Crăciun. Vă puteți testa abilitățile de concentrare și atenție, dar aveți la dispoziție doar 90 de secunde.
Cele trei semne sunt ușor de observat în această scenă de Crăciun, dar există mai multe cuvinte care se află în jurul lor. Așadar, trebuie să aveți o viziune perfectă pentru a le putea observa. Priviți cu atenție imaginea și scanați fiecare cuvânt, oricât de mic ar fi!
De regulă, aceste puzzle-uri sunt o modalitate distractivă de a vă îmbunătăți abilitățile cognitive și chiar de a prelungi funcționalitatea creierului și a memoriei. Dacă aveți nevoie de puțin ajutor, trebuie să vă spunem că acele cuvinte descriu perfect tabloul de Crăciun.
Citește și: Iluzia asta optică îți arată cât de bine stai cu vederea. Găsește, în doar 5 secunde, roboțelul din imagine
Acum că știi exact ce cauți în imagine, răspunsurile ar trebui să devină tot mai evidente. În afară de cuvintele mari care se regăsesc în fotografia respectivă, mai sunt și altele de descoperit, conform The Sun.
Primul cuvânt ascuns ar fi snow, zăpadă, al doilea yuletide care semnifică sărbătorile Crăciunului. Al treilea reindeer food, mâncare pentru reni, al patrulea Santa, Moș Crăciun, al cincilea ar fi presents, cadouri. Dacă vă uitați mai cu atenție, o să descoperiți și cuvântul scrooge, care semnifică zgârcit. În poză mai există și elves, care însemnă elfi, bauble (glob de Crăciun), under mistletoe (sub vâsc) și tinsel, care reprezintă beteală.
Iluziile optice și jocurile pentru memorie și minte sunt două domenii fascinante care explorează și stimulează diferite aspecte ale funcționării creierului uman.
Ele sunt imagini care induc o percepție distorsionată a realității, determinând creierul să interpreteze în mod greșit informațiile vizuale.
Creierul nostru interpretează semnalele vizuale în funcție de contextul și experiența anterioară. Iluziile optice exploatează aceste interpretări și pot crea aparențe false sau distorsionate.
Studiul iluziilor optice ajută la înțelegerea modului în care creierul percepe și interpretează informațiile vizuale. Sunt adesea folosite în experimente psihologice și neuroștiințifice pentru a analiza procesele cognitive.