Ai folosit bucata de plastic de pe pizza greșit, toată viața ta. La ce se folosește, de fapt VIDEO

Ai folosit bucata de plastic de pe pizza greșit, toată viața ta. La ce se folosește, de fapt VIDEO
Ai folosit bucata de plastic de pe pizza gresit, toata viata ta. La ce se foloseste, de fapt

Pizza este un preparat preferat de-ale românilor, indiferent că este cumpărată sau pregătită în casă. Atunci când comandăm pizza pentru a petrece o seară de filme alături de cei dragi, observăm că primim un mic accesoriu de pastic în cutie. Mulți români îl folosesc greșit, neștiind ce reprezintă cu adevărat.

La ce se folosește, de fapt, bucata de pastic din cutiile de pizza

Atunci când comanzi pizza ta favorită, iar în cutie primești un accesoriu mic de plastic, cu siguranță te-ai gândit de multe ori că acel obiect este plasat în mijlocul aluatului, special ca pizza să nu se lipească de cutia preparatului, atunci când este trimisă prin curierat.

Ei bine, iată că nu aceasta este principala ei întrebuințare. Obiectul mic, alb, din plastic, regăsit în multe cutii de pizza, are un scop precis, pe care puține persoane îl știu. Românii au descoperit, curând, la ce folosește bucata de plastic, urmărind un clip devenit viral pe TikTok, ce dezvăluie rolul pasticului.

Deși bucățica de plastic este folosită, într-adevăr, pentru a permite blatului de pizza să respire și să nu se lipească de cutie, un truc binevenit atunci când avem de-a face, de exemplu, cu o comandă ce presupune suprapunerea mai multor cutii de pizza, micuța „măsuță” albă poate fi utilizată și în alte scopuri.

Cu toții ne confruntăm cu aceeași problemă, atunci când deschidem capacul cutiei și observam că pizza nu este feliată suficient. Accesoriul alb ce vine odată cu pizza poate fi folosit să rupem în bucăți preparatul aburind.

Un clip viral de pe TikTok ne arată ce întrebuințări are, de fapt, spațiatorul de pizza

Care sunt cele mai cunoscute trucuri geniale vizavi de pizza. De exemplu, obiectul din plastic este denumit „spațiatorul de pizza”, deoarece ajută la separarea feliilor de pizza, atunci când nu ai la îndemână un cuțit, care să te ajute să tai blatul, așa cum este exemplificat în videoclip viral de pe TikTok.

Asta nu este tot. Accesoriul alb de plastic ce vine odată cu pizza ta preferată este folosită, de anumiți excentrici, pentru a servi drept suport pentru pliculețele de sos picant sau dulce.

În cazul în care dressingul nu vine ambalat într-o cutiuță și este livrat în pliculețe mici, poți folosi obiectul de plastic pentru a ține sosul. Data viitoare când cumperi pizza, asigură-te că ai accesoriul din plastic la îndemână.

@eatmorebmore It’s for sushi only. #eatmorebaltimore #sushichallenge #sushitikok #dmvfoodfinds #dmvfoodplug #grocerystoresushi ♬ Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) – Coolio