Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogați fotbaliști din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucător

Mulți ar crede că topul celor mai bogați fotbaliști din lume îi are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiți fotbaliști  –  Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este așa! Alt sportiv le-a luat fața unora din cei mai vizuali din breaslă. Cine se află pe primul loc? Are doar 21 de ani și este cel mai bogat sportiv din lume.

Totul celor mai bogați fotbaliști din lume

Pe lângă alte meserii bănoase, fotbalul și-a avut mereu locul asigurat. Desigur că și pe merit, pentru că spotivii sunt supuși unor antrenamente draconice, sunt obligați să aibă un stil de viață sănătos și potrivit sportului lor și să fie mereu disciplinați pentru a dat tot ceea ce au mai bun în cele 90 de minute petrecute pe teren. Viciile sunt interzise, deși mulți mai calcă strâmb din această privință, iar iubirea pentru acest sport trebuie să fie existentă tot timpul.

Sacrficiile sunt mari, deplasările sunt multe, cantonamentele dese și lungi, iar restricțiile sunt și ele grele, dar la final balanța se echilibrează din prisma banilor, mai cu seamă când vorbim despre jucători deja legendari. Ca și în această categorie, există topuri care mai de care. Iată mai jos care sunt primii 10 cei mai bogați jucători de fotbal din lume. Care este averea primilor 3 cei mai bogați din lume?

Top 3 al celor mai bogați fotbaliști din lume
Top 3 al celor mai bogați fotbaliști din lume

Ocupanții primelor 3 locuri

1. Faiq Bolkiah
Valoare netă: 20,00 miliarde USD
Sportivul s-a născut pe 9 mai 1998 în Los Angeles, California, SUA. Tânărul provine dintr-o familie regală de bruneieni, iar tatăl lui este prințul Brunei, unchiul fiind sultanul țării bogate în petrol. Fotbalistul de 21 de ani este căpitanul naționalei din Brunei și joacă și pentru Leicester City.

2 Cristiano Ronalo
Valoare netă: 460,00 milioane de dolari
Cristiano Ronaldo s-a născut pe data de 5 februarie 1985 la Funchar, Madeira, Portugalia. Fotbalistul este vedeta din fotbal în ochii multora, reușind ca dincolo de teren să revină în atenția oamenilor în diferite reclame. El joacă pentru Juventus și Serie A-Side și este primul jucător care a câștigat trofeul modern de cinci ori.

3 Lionel Messi
Valoare netă: 400,00 milioane USD
Lionel Messi este cunoscut ca fiind Dumnezeul fotbalului. S-a născut pe data de 24 iunie 1987 la Rosario, Argentina, este căpitanul echipei naționale a Argentinei și este unul din cei mai buni jucători ai timpului său. De asemenea, mai joacă și pentru clubul Barcelona.

Restul topului

4. Zlatan Ibrahimovic
5. Neymar Jr
6. Wayne Rooney
7. Gareth Bale
8. Andres Iniesta
9. Eden Hazard
10. Paul Pogba (Sursa: medium.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI